06.05.2006
Moderator: SEBIKS
-
- BS Brother
- Województwo: śląskie
- Polubił posty: 6
- Otrzymane Polubienia: 3
Był piękny ślub !!! Bardzo dziękuję za to, że mogłem się z Wami wszystkimi spotkać. Wielkie dzięki również od mojej córeczki zarabiającej w roli plecaczka za przyjęcie i wiele miłych słów
Już nie możemy się doczekać następnej ( bliskiej kilometrowo ) okazji do spotkania się. Pozdrowienia odemnie i całusy od Donci
A co do browarka, to w domu nie smakuje tak jak smakowałby z Wami 
Ostatnio zmieniony sob, 6 maja 2006, 20:10 przez Cukier, łącznie zmieniany 1 raz.
GS 500F --> GSX 1300R Hayabusa --> GSX-R1000 Limited Edition by Adu
--> spadłem na dno...
tel. kom. 665 - 157 - 342
tel. kom. 665 - 157 - 342
-
- BS Brother
- Województwo: śląskie
- Kontakt:
Witam !!
Wczoraj net mi "okulał" wiec piszę dziś. Bardzo, bardzo dziekuję za wspólną jazdę weselno-paradną. Spotkać się z Wami było czystą przyjemnością. Ciekawe ale ja odniosłem wrażenie, że znamy sie już od bardzo dawna. Pozdrawiam.
1 P.S. Monika - poczekaj do Ustronia. Dogadamy tam na pewno temat Twojej rejestracji.
2 P.S. Proponuję wszystkie zdjęcia do mnie na mail. Dodam komentarz i wyślę do fotorelacji. Czekam do jutra.
EDIT: Właśnie dzwonił Virus !! Prosił zanim sam to zrobi, żeby już przekazać największe z możliwych do przekazania podziękowania !!!!!!
Acha !! Ciekawostka !! Gołąbki wypuszczone przez Justynę i Marka wyladowały szczęśliwie w swoim macierzystym gniazdku - UWAGA !!!!!!!!!! - w Kielcach !!
Pięknie było :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Wczoraj net mi "okulał" wiec piszę dziś. Bardzo, bardzo dziekuję za wspólną jazdę weselno-paradną. Spotkać się z Wami było czystą przyjemnością. Ciekawe ale ja odniosłem wrażenie, że znamy sie już od bardzo dawna. Pozdrawiam.
1 P.S. Monika - poczekaj do Ustronia. Dogadamy tam na pewno temat Twojej rejestracji.
2 P.S. Proponuję wszystkie zdjęcia do mnie na mail. Dodam komentarz i wyślę do fotorelacji. Czekam do jutra.
EDIT: Właśnie dzwonił Virus !! Prosił zanim sam to zrobi, żeby już przekazać największe z możliwych do przekazania podziękowania !!!!!!
Acha !! Ciekawostka !! Gołąbki wypuszczone przez Justynę i Marka wyladowały szczęśliwie w swoim macierzystym gniazdku - UWAGA !!!!!!!!!! - w Kielcach !!
Pięknie było :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
PLATOS VIOLETEROS CLASIKOS CLASIKEROS
RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !!
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254

RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !!
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254

.................... witamy już po ............
Siostry i Bracia .
Serdeczne i mega mocne podziekowania za to że moglismy razem podejmować nowe wzywanie życiowe jakim jest zawarcie zwiazku małżeńskiego :twisted:
Dziękuje w imieniu moim i małżonki za to że mogliśmy wspólnie rozpocząć nwową drogę i tu wpelnym tego słowa znaczeniu , dziekujemy tym którzy którzy BS dotarli na uroczystość , dziękujemy tym którzy nie dotarli z różnych względów ale chcieli z nami być , dziekujemy za telefony i sms'y .
Było nam naprawdę super z Wami przeżywać te niezapomniane chwile
RAZ JESZCZE PO STOKROĆ WIELKIE DZIĘKI BRACIA I SIOSTRY

Siostry i Bracia .
Serdeczne i mega mocne podziekowania za to że moglismy razem podejmować nowe wzywanie życiowe jakim jest zawarcie zwiazku małżeńskiego :twisted:
Dziękuje w imieniu moim i małżonki za to że mogliśmy wspólnie rozpocząć nwową drogę i tu wpelnym tego słowa znaczeniu , dziekujemy tym którzy którzy BS dotarli na uroczystość , dziękujemy tym którzy nie dotarli z różnych względów ale chcieli z nami być , dziekujemy za telefony i sms'y .
Było nam naprawdę super z Wami przeżywać te niezapomniane chwile
RAZ JESZCZE PO STOKROĆ WIELKIE DZIĘKI BRACIA I SIOSTRY