06.05.2006

Dział dla Braci z województwa śląskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.

Moderator: SEBIKS

Cukier
BS Brother
BS Brother
Województwo: śląskie
Polubił posty: 6
Otrzymane Polubienia: 3

Post autor: Cukier »

Był piękny ślub !!! Bardzo dziękuję za to, że mogłem się z Wami wszystkimi spotkać. Wielkie dzięki również od mojej córeczki zarabiającej w roli plecaczka za przyjęcie i wiele miłych słów :) Już nie możemy się doczekać następnej ( bliskiej kilometrowo ) okazji do spotkania się. Pozdrowienia odemnie i całusy od Donci :) A co do browarka, to w domu nie smakuje tak jak smakowałby z Wami :)
Ostatnio zmieniony sob, 6 maja 2006, 20:10 przez Cukier, łącznie zmieniany 1 raz.
GS 500F --> GSX 1300R Hayabusa --> GSX-R1000 Limited Edition by Adu :-) --> spadłem na dno...

tel. kom. 665 - 157 - 342
zibi

Post autor: zibi »

Virus, wszystkiego naj na nowej drodze zycia :!:

Jejku, ze tez nie moglem byc tam z Wami - maszyna nawaliła w Katowicach :(, ale juz jest w garazu (pewnie napisze wiecej o tym w innym watku/dziale)

pozdrawiam i do zobaczenia w Ustroniu

P.S. Dzieki Bracia za telefony i oferowana pomoc :)
snajper
Moderator
Moderator
Polubił posty: 35
Otrzymane Polubienia: 82

Post autor: snajper »

Witam

Na zdjęciach które posyłam na priv te które znam i na forum,Virus wygląda na b.zadowolonego .Ślub był piękny a i panna młoda też niczego sobie.
Virus wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.
Desmont
BS Brother
BS Brother

Post autor: Desmont »

warto bylo gnac tyle km zeby wspomoc brata w tak trudnej i radosnej chwili pieknie bylo i jako orszak slubny mozemy isc na etat :twisted:
PZDR
Desmont
Suzi SV1000S '04 ;) najpiekniejszy dzwiek V-ki.
Co dwie lufy to nie jedna, co akrapki to akrapki

Obrazek Obrazek
GG2404004; tel. 607 082 621; skype: lukasz.pio
Lechul
BS Brother
BS Brother
Kontakt:

Post autor: Lechul »

Witam !!
Wczoraj net mi "okulał" wiec piszę dziś. Bardzo, bardzo dziekuję za wspólną jazdę weselno-paradną. Spotkać się z Wami było czystą przyjemnością. Ciekawe ale ja odniosłem wrażenie, że znamy sie już od bardzo dawna. Pozdrawiam.
1 P.S. Monika - poczekaj do Ustronia. Dogadamy tam na pewno temat Twojej rejestracji.
2 P.S. Proponuję wszystkie zdjęcia do mnie na mail. Dodam komentarz i wyślę do fotorelacji. Czekam do jutra.

EDIT: Właśnie dzwonił Virus !! Prosił zanim sam to zrobi, żeby już przekazać największe z możliwych do przekazania podziękowania !!!!!!
Acha !! Ciekawostka !! Gołąbki wypuszczone przez Justynę i Marka wyladowały szczęśliwie w swoim macierzystym gniazdku - UWAGA !!!!!!!!!! - w Kielcach !!
Pięknie było :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
PLATOS VIOLETEROS CLASIKOS CLASIKEROS
RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !!
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
Obrazek
virus

Post autor: virus »

.................... witamy już po ............

Siostry i Bracia .

Serdeczne i mega mocne podziekowania za to że moglismy razem podejmować nowe wzywanie życiowe jakim jest zawarcie zwiazku małżeńskiego :twisted:

Dziękuje w imieniu moim i małżonki za to że mogliśmy wspólnie rozpocząć nwową drogę i tu wpelnym tego słowa znaczeniu , dziekujemy tym którzy którzy BS dotarli na uroczystość , dziękujemy tym którzy nie dotarli z różnych względów ale chcieli z nami być , dziekujemy za telefony i sms'y .

Było nam naprawdę super z Wami przeżywać te niezapomniane chwile

RAZ JESZCZE PO STOKROĆ WIELKIE DZIĘKI BRACIA I SIOSTRY

:P :P :P :P :P
Zablokowany