Wodzik zmiany biegów vl 800

Tutaj możecie znaleźć lub podzielić się opiniami na temat motocykli z klasy Chopper i Cruiser, a także zapytać się innych użytkowników w sprawie dręczącego Was problemu...
ODPOWIEDZ
bajart
BS Brother
BS Brother
Województwo: lubelskie

Wodzik zmiany biegów vl 800

Post autor: bajart »

Witajcie .Mam pytanie. Czy mógł by mi ktoś powiedzieć ile cm. ma wodzik zmiany biegów w volusi vl 800. Bo nie wiem czy mój nie jest za krótki . Chciałem to sprawdzić . Chodzi mi o tę ośkę która idzie od stopki zmiany biegów do wybieraka biegów przy silniku .pozdrawiam Artur .Ps nie wiem czy nie muszę go podregulować .
Plastik

Re: Wodzik zmiany biegów vl 800

Post autor: Plastik »

Chodzi o cięgno? Masz na nim śruby rzymskie? Kręć i reguluj, jego długość nie ma znaczenia dla zmiany biegów, ustala tylko wysokość dźwigni biegów. Ustaw tak żeby było Ci wygodnie.
marian07

Post autor: marian07 »

Chłopacy - przecież kilka violek jest na forum - niech ktoś zmierzy :twisted: . Już dawno bym to zrobił ale violetta w niedzielę poszła do nowego właściciela.
bajart
BS Brother
BS Brother
Województwo: lubelskie

Post autor: bajart »

I tak zrobiłem . Spoko już mam to o co mi chodziło. Dzięki za waszą pomoc i sugestie . Ps Temu do Ciebie Marian pisałem ale wymiary podał mi Brat Koziol bo twoja maszyna zmieniła właściciela . Jeszcze raz dzięki .Temat zamknięty .
ODPOWIEDZ