Dział dla Braci z województwa mazowieckiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
Nie wiem, czy ktoś zdąży odpisać, o której będziecie w Puławach? Jak pisałem NaXikowi, może dołączę, ale jeszcze nie wiem na pewno.
Kolejna sprawa, nie chcecie polecieć ''siódemką'' przez Radom? Niestety jutro muszę być w pracy, do Radomia mam 15 km i mógłbym tam do Was dołączyć prosto z firmy o 12:20 i potem "dwunastką" na Puławy i do mojego imiennika, czyli Kazimierza :lol: W takiej opcji wychodzę z firmy o 12-tej i jadę na pewno.
GSX 600F Jest motocykl - a jednak! ***** No i Katana odjechała...
Nadal jest motocykl, sportowy literek 171KM, ale już nie Suzuki...
tadziomaru1 pisze:Nie wiem, czy ktoś zdąży odpisać, o której będziecie w Puławach? Jak pisałem NaXikowi, może dołączę, ale jeszcze nie wiem na pewno.
Kolejna sprawa, nie chcecie polecieć ''siódemką'' przez Radom? Niestety jutro muszę być w pracy, do Radomia mam 15 km i mógłbym tam do Was dołączyć prosto z firmy o 12:20 i potem "dwunastką" na Puławy i do mojego imiennika, czyli Kazimierza :lol: W takiej opcji wychodzę z firmy o 12-tej i jadę na pewno.
Będziemy w Puławach pewnie ok 13:30 może 14:00 wiec na miękko zdążysz to tylko 60km
Jazda 7 to taka nuuudna jazda autostradowa a zamysł jest powoli i widokowo
SV 650N K6 -->
S1000XR (unicestwiony - uczulony na trawę) -->
1290 SA S ( pomarańczowa wścieklizna )
NaXik pisze:
Będziemy w Puławach pewnie ok 13:30 może 14:00 wiec na miękko zdążysz to tylko 60km
No ode mnie 75 km, ale jeśli będziecie w Puławach o 14-tej, to jadę na pewno, czekajcie na mnie. Trzeba ustalić miejsce spotkania, może gdzieś zaraz za Wisłą? Wy chyba będziecie jechać "801" ul Czartoryskich, może więc gdzieś pod pałacem tychże, bo chyba jest tam jakiś parking?
W każdym razie idę smarować łańcuch
Mój tel - 792073307
GSX 600F Jest motocykl - a jednak! ***** No i Katana odjechała...
Nadal jest motocykl, sportowy literek 171KM, ale już nie Suzuki...
Od kiedy spożywałem alkohol w umiarkowanych ilościach z osobami które mają dużo czerwonych / niebieskich przycisków i udają że czegoś nie pamiętają :twisted: :twisted: :twisted:[/quote]
Ha,ha,ha, umiar w BS brzmi prawie jak abstynent ! :devil:
U mnie łańcuch nasmarowany !
A ten Mak w Jankach to przy Ikei oczywiście?
nastoletnie początki to stary JUNAK,potem dłuuugo nic,Powrót to H... jednoślad ps 150,4 sezony gsx 1250 fa,
Czarna Hayabusa L 4, III generacja hajki 2022
Pragnę realizować dotychczas niespełnione marzenia