Dział dla Braci z województwa pomorskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
Jako, że zbliża się czas wyjazdów na zakończenie sezonu, mam pytanie/propozycje. Jako, że wolałabym sama nie jechać to czy ktoś będzie miał miejsce dla jednej osoby w drodze do i z, bądź ma ochotę autem ze mną pojechać.
Wyjazd w piątek powrót w niedziele, godzina to zawsze jest kwestia otwarta.
Kefas pisze:A jak to było z przywitaniem w odpowiednim dziale ??
To już 6ty post a jakoś nie kojarzę abym czytał coś co jest obowiązkowe !!
Hehe bo to bad girl jest :twisted:
dorotak już się z nami poznała osobiście w pomorskim więc wybaczamy jej bo osobiste przywitania są czasem istotniejsze :twisted: Z Wami przywita się na zakończeniu. Tylko nie straszcie karą bo nie przyjedzie......
Kefas pisze:A jak to było z przywitaniem w odpowiednim dziale ??
To już 6ty post a jakoś nie kojarzę abym czytał coś co jest obowiązkowe !!
Hehe bo to bad girl jest :twisted:
dorotak już się z nami poznała osobiście w pomorskim więc wybaczamy jej bo osobiste przywitania są czasem istotniejsze :twisted: Z Wami przywita się na zakończeniu. Tylko nie straszcie karą bo nie przyjedzie......
To taki dajmy na to Prezes też mógł się nie witać?
My go świetnie w lubelskim poznaliśmy (kosikową karę również poniósł niejednokrotnie) a reszta mogła go poznać na rozpoczęciu.
Sądziłem, że zasady są dla wszystkich.
Poza tym osoby z innych regionów niż pomorskie i te które nie dotrą na zakończenie o siostrze nic nie będą wiedziały.
To pisałem ja - SUROWY Kefas.
Kefas można czytać jihadek (dżihadek) lub Piotrek 502-683-907 Pasja + Wizja + Działanie = Sukces (CZYLI MOTO!!!) WSK 125 => MZ ETZ 150e => MZ ETZ 251e => Bandit 600 N => SV 1000 S+GSX 1250 FA
Zgodnie z zasadami to Kefas i Lechul powinnam skasować Wasze posty w tym temacie bo są nie na temat :twisted:
A może wprowadźmy taką sympatyczną zasadę, że tego typu uwagi nie walimy wszystkim na forum tylko np. zwracamy grzecznie uwagę na PW albo meldujemy adminom.....później nowi piszą, że jesteśmy zbyt ortodoksyjni.....zasady zasadami trzeba je przestrzegać.
Dziewczyna napisała grzecznie przywitanie bo dostała ostrzeżenie. I zrobiła by to pewnie również wtedy jakby ktoś napisał jej tylko PW.
A do tych co zaczną pisać, że kiedyś to były rządy twardej ręki i że kiedyś to się przestrzegało zasad a teraz nie......
Ja 10 lat temu jak do BS dołączyłam też się nie przywitałam i Gero mnie nie wyrzucił a raczej przyjął bardzo ciepło.....
Witać się trzeba i tego się trzymajmy, ale naprawdę nie bądźmy w tym wszystkim upierdliwi!!!!!!!!!
Bożeszzz niech te zakończenie się wreszcie zacznie :twisted: :twisted: :twisted: