GSX-R 750 89r. pomocy w doborze czesci
Moderator: Emil
GSX-R 750 89r. pomocy w doborze czesci
Witam tak jak w temacie, potrzebuje informacji jakie części mógłbym dopasować do mojego motocykla by lepiej wyglądał, oczywiście już od kilkunastu lat nie jest oryginałem lecz teraz chciałbym założyć apsy. lecz nie wiem z którego motocykla by można było dopasować bez większych przeróbek, wahacz prawdopodobnie założę z K4 1000, zadupek tez chce przeszczepić albo założyć jakiś lamina, wiec jak ktoś wie z którego motocykla by można było poprzekładać części to wszystkim z góry dzięki za info POZDRAWIAM
Re: Gsxr 750 89r. pomocy w doborze czesci
żadnych podpowiedzi??? może chociaż ktoś wie z jakiego motora aps wraz z półkami można dopasować
Re: GSX-R 750 89r. pomocy w doborze czesci
Seba, model masz juz wybitnie kolecjonerski watpie czy ktos z nas smiga na takim a tym bardziej czy robil takie 'przeszczepy' jakie planujesz.
Mysle ze dobry serwis Suzuki w ktorym bedziesz mogl sprawdzic parametry czesci i to czy w ogole beda pasowaly, to IMHO najlepsze rozwiazanie.
A osobiscie zachowalbym sobie tego gixa w oryginalnym osprzecie... a zainwestowal w nowszy model
Mysle ze dobry serwis Suzuki w ktorym bedziesz mogl sprawdzic parametry czesci i to czy w ogole beda pasowaly, to IMHO najlepsze rozwiazanie.
A osobiscie zachowalbym sobie tego gixa w oryginalnym osprzecie... a zainwestowal w nowszy model
Re: GSX-R 750 89r. pomocy w doborze czesci
z gixa 1100 spokojnie dopasujesz , lub z nowszego 750
mam dwie 1100 , jedna z 86 a druga z 91
najlepsze sprzety suzuki
mam dwie 1100 , jedna z 86 a druga z 91
najlepsze sprzety suzuki