Zakup Suzuki SV 650
Zakup Suzuki SV 650
Witam , zamierzam kupic Suzuki SV 650 N z 2000r. z tej aukcji :
https://www.olx.pl/oferta/suzuki-sv-650 ... b275167e2a
Chcialbym sie dowiedziec na co zwrócic uwage przy zakupie i co jest w nim podejrzane .
Dzwonilem do goscia i wiem ze ciężarki kierownicy i lusterka sa nie orginalne , ja mysle ze przebieg 22 tys tez jest
nie orginalny , i jeszcze jest pekniecie na zadupku bo gosciowi spad ze stopki , i jeszcze ze naklejka na baku jest wyblaknieta.
Moto jest sprowadzony z Wloch.
Oczywiscie jak ktos posiada na sprzedaż Suzuki SV 650 z rocznikow 1998 - 2002r jestem odwarty na propozycje cena do 6000 tys. zl.
Pozdrawiam.
https://www.olx.pl/oferta/suzuki-sv-650 ... b275167e2a
Chcialbym sie dowiedziec na co zwrócic uwage przy zakupie i co jest w nim podejrzane .
Dzwonilem do goscia i wiem ze ciężarki kierownicy i lusterka sa nie orginalne , ja mysle ze przebieg 22 tys tez jest
nie orginalny , i jeszcze jest pekniecie na zadupku bo gosciowi spad ze stopki , i jeszcze ze naklejka na baku jest wyblaknieta.
Moto jest sprowadzony z Wloch.
Oczywiscie jak ktos posiada na sprzedaż Suzuki SV 650 z rocznikow 1998 - 2002r jestem odwarty na propozycje cena do 6000 tys. zl.
Pozdrawiam.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Głaszczący Kanapę
- Województwo: małopolskie
Re: Zakup Suzuki SV 650
ja bym postarał się przede wszystkim zobaczyć dokładnie ramę całego motorka - czy nie znajdziesz jakichś zamalowanych śladów szlifowania po spawaniu w zastanawiających miejscach. Spróbuj się przejechać i oceń jak motocykl zachowuje się jadąc prosto a jak przy przeciwskrętach. Odgłosy z silnika, skrzynia po zapięciu biegu (w górę, w dół)-przy pracującym silniku, etc. Rozumiem, że Twoje doświadczenie jako bikera jest jeszcze niedoskonałe -zatem postaraj się o kogoś z kilkuletnim stażem motocyklisty by udał się z Tobą na oględziny wymarzonego motorka
I nie spiesz się z zakupem, emocje nieco odstaw na bok. Lepiej kilka razy podejść do sprawy, bo od tego zależy m.in.Twoje życie
I nie spiesz się z zakupem, emocje nieco odstaw na bok. Lepiej kilka razy podejść do sprawy, bo od tego zależy m.in.Twoje życie
LwG !
Intruderek VL800
Retep czyli Piotrek
Intruderek VL800
Retep czyli Piotrek
-
- Moderator
- Województwo: lubelskie
- Polubił posty: 6
- Otrzymane Polubienia: 43
Napis na baku ładniej i równiej bym zrobił mając 2 promile
Jak może się coś złego z nim dziać? Oryginalnie masz kładziony kolor (bazę), potem jast napis i na koniec wszystko jest zabezpieczone bezbarwnym. Napis ma być zalakierowany !! i nie ma prawa tak pokracznie wyglądać jak na załączonym przez Ciebie zdjęciu.
Jak może się coś złego z nim dziać? Oryginalnie masz kładziony kolor (bazę), potem jast napis i na koniec wszystko jest zabezpieczone bezbarwnym. Napis ma być zalakierowany !! i nie ma prawa tak pokracznie wyglądać jak na załączonym przez Ciebie zdjęciu.
Ostatnio zmieniony sob, 4 lut 2017, 08:46 przez Jihadek, łącznie zmieniany 1 raz.
Kefas można czytać jihadek (dżihadek) lub Piotrek 502-683-907
Pasja + Wizja + Działanie = Sukces (CZYLI MOTO!!!)
WSK 125 => MZ ETZ 150e => MZ ETZ 251e => Bandit 600 N => SV 1000 S
Pasja + Wizja + Działanie = Sukces (CZYLI MOTO!!!)
WSK 125 => MZ ETZ 150e => MZ ETZ 251e => Bandit 600 N => SV 1000 S
-
- The Real One
- Województwo: mazowieckie
- Polubił posty: 1
- Otrzymane Polubienia: 5
Słuchaj za 6 milionów to każde moto kupisz i jeszcze prawie 6 mln reszty
Ci zostanie,ha,ha :mrgreen:
Ci zostanie,ha,ha :mrgreen:
nastoletnie początki to stary JUNAK,potem dłuuugo nic,Powrót to H... jednoślad ps 150,4 sezony gsx 1250 fa,
Czarna Hayabusa L 4, III generacja hajki 2022
Pragnę realizować dotychczas niespełnione marzenia
Czarna Hayabusa L 4, III generacja hajki 2022
Pragnę realizować dotychczas niespełnione marzenia
-
- Śmigający inaczej...
- Otrzymane Polubienia: 1
No fakt, za sześć tysięcy tysięcy to chłopak niema problemu, może mieć co chce :lol:
GSX 600F Jest motocykl - a jednak! ***** No i Katana odjechała...
Nadal jest motocykl, sportowy literek 171KM, ale już nie Suzuki...
Nadal jest motocykl, sportowy literek 171KM, ale już nie Suzuki...
-
- BS Brother
- Polubił posty: 17
- Otrzymane Polubienia: 38
Czyli na trzeźwo!!!Kefas pisze:Napis na baku ładniej i równiej bym zrobił mając 2 promile
2 promile to w lubelskim to dzieci przy porodzie mają :angry_smile: :devil: :angry_smile:
SV 650N K6 -->
S1000XR (unicestwiony - uczulony na trawę) -->
1290 SA S ( pomarańczowa wścieklizna )
S1000XR (unicestwiony - uczulony na trawę) -->
1290 SA S ( pomarańczowa wścieklizna )
-
- BS Brother
- Otrzymane Polubienia: 2
Moto ma pekniety plastik przy kanapie pasażera po prawej stronie, jakoś nie widzę żeby w wyniki upadku ze stopki. To nic poważnego, ale drobne kłamstewka mogą świadczyć o braku uczciwości sprzedającego.
Motocykle wywracają się, używany, wieloletni motocykl, moimi zdaniem, nie może być bez wywrotek. Ale ważne, jak tu pisano wcześniej, aby rama, zawieszenie i silnik były bez zarzutu.
O przebiegu może świadczyć stan setów, manetek i lakieru na zbiorniku (jeśli oryginalne).
Może jest możliwość dowiedzieć się o VIN i gdzie był serwisowany po zakupie. Wiem, Włochy, ale mail nic nie kosztuje...
To takie moje truizmy...
Motocykle wywracają się, używany, wieloletni motocykl, moimi zdaniem, nie może być bez wywrotek. Ale ważne, jak tu pisano wcześniej, aby rama, zawieszenie i silnik były bez zarzutu.
O przebiegu może świadczyć stan setów, manetek i lakieru na zbiorniku (jeśli oryginalne).
Może jest możliwość dowiedzieć się o VIN i gdzie był serwisowany po zakupie. Wiem, Włochy, ale mail nic nie kosztuje...
To takie moje truizmy...
Piotrek
był VZ800 Marauder '97
jest GSF1250SA Bandit K8 ( 240000 km)
jest DRZ 400S(2000 km)
-
Żyj i daj żyć innym
O RH+
był VZ800 Marauder '97
jest GSF1250SA Bandit K8 ( 240000 km)
jest DRZ 400S(2000 km)
-
Żyj i daj żyć innym
O RH+
-
- Moderator
- Lokalizacja: Warszawa/okolice ("na wschód, tam gdzie cywilizacja")
- Polubił posty: 5
- Otrzymane Polubienia: 15
ten budżet to bez ubrania/ubranie masz, tylko samo moto? bo jak z ubraniem to najpierw sie porządnie ubierz (żeby bylo porzadnie nie musi byc drogo, ale ze 2-3K Ci w sumie zejdzie) i dopiero za reszte ku moto, mozna jezdzic slabszym moto ale bez bezpiecznego ubrania to lepiej na rower sie przesiadac z jednosladow
a jezeli chodzi o moto z włoch to tam sie nie spodziewaj moto dopieszczonego, tam motocykle traktuje sie bardziej uzytkowo niz na polnocy, drobne obtarcia i wykladki sa na porzatku dziennym i nie trzeba sie tym przejmowac za mocno tylko jak pisali poprzednicy zeby to nie przykrylo powaznego dzwona
PS. to jest dzial ogloszen a nie dyskusji, pytania wrzucasz do dzialu onroad
a jezeli chodzi o moto z włoch to tam sie nie spodziewaj moto dopieszczonego, tam motocykle traktuje sie bardziej uzytkowo niz na polnocy, drobne obtarcia i wykladki sa na porzatku dziennym i nie trzeba sie tym przejmowac za mocno tylko jak pisali poprzednicy zeby to nie przykrylo powaznego dzwona
PS. to jest dzial ogloszen a nie dyskusji, pytania wrzucasz do dzialu onroad
pozdrawiam,
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
Uzytkownik GraDzik : numer VIN to: js1av133100109951
Tak na kombinezon mam osobna kase
Tak na kombinezon mam osobna kase