serwisowanie

Dział dla Braci z województwa kujawsko-pomorskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.

Moderator: KROPEK

ODPOWIEDZ
rookie

serwisowanie

Post autor: rookie »

hej,

jako zoltodziub chcialbym zapytac jaki serwis w bydgoszczy polecacie.
bede musial oddac bandita na wymiane plynow, regulacje.
napiszcie gdzie waszym zdaniem jest najrzetelniej.

thx

pozdr
rookie
malybdg

Post autor: malybdg »

W Bydgoszczy generalnie Japan Bike na Kamiennej. Sam tam naprawiam, są powiedzmy solidni, ale trzeba konkretnie ustalać cenę, a po serwisie zgłaszać wszystkie zastrzeżenia (czyt. niedociągnięcia). Mają sporo klientów, stąd mogą mieć miejsca niedopatrzenia, choć ich to nie tłumaczy.
Bartłomiej
Po drugiej stronie Mocy
Po drugiej stronie Mocy
Województwo: kujawsko-pomorskie
Otrzymane Polubienia: 4

....

Post autor: Bartłomiej »

ja polecam Jacka na Toruńskiej , na przeciw Adrii . Szybko tanio sprawnie.
Zawsze można używeki opony dostać ,zajebiste ContiSportAttack kupiłem komplet za 170pln przód nówka tył troszke zjechany, przy okazji polecam w/w oponki.
był ;
Intruder 750 później X11, nalatałem 64 tyś , to był moment ................12 lat

jest :
"brzydszych nie było" ??............... ważne że w 8 sekund do 200 km/h

Nobody's Perfect

;-) 692 49 69 30
malybdg

Ten Jaca na Toruńskiej - słyszałem niepochlebne opinie o jego mechanikach, on sam podobno jest bardzo dobry.

Jest też BestBike na Fordońskiej koło kartodromu, ale tam mechanik więcej mówi niż wie, takie wrażenia po jego pomocy przy oględzinach moto rok temu. Ceny z tego co wiem na poziomie JapanBike'u.

Oczywiście jest też autoryzowany serwis Yamaczegoś, robią też inne motocykle, ale sa bardzo drodzy, co do jakości obsługi - nie wypowiadam się, nie sprawdzałem.
Bidziu
Po drugiej stronie Mocy
Po drugiej stronie Mocy
Województwo: kujawsko-pomorskie
Kontakt:

Post autor: Bidziu »

Co do serwisów nie mam zaufania, wolę zrobić sam, bo po ostatnim wypadku byłem u grubego 3 razy na poprawkach a i tak musiałem sam jeszcze poprawiać kilka rzeczy...

Co tam masz do zrobienia?
jak co to kończe pisać maturke w środe i przydało by się troche zarobić na paliwko. W tym sezonie sam sobie wszystko robiłem, więc bandita zrobie Ci jakbym robił dla siebie za połowe tego co w Japan bike'u powiedzmy;) Jakbyś chciał to daj znać ;]

Pozdro
kom. 796 090 896

GMINA
malybdg

Bidziu, znasz sie tez na SV-kach? ;), może tak generalnie nawiązać jakieś znajomosci, np. w ten ciepły weekend... ?
ODPOWIEDZ