Nie będę tu chyba nic wiecej tłumaczył bo to jest jak rzucanie grochem o ściane. Ja tu piszę marnuje swój czas a wy chyba macie to w d... . Wystarczy czasem otworzyć odpowiedni plik książki serwisowej, fiszek czy też innych materiałów (z resztą dostępnych dla wszystkich chociażby na mojej stronie) popatrzeć pomyśleć i wtedy chyba wszystko jest jasne. Jeśli nie umiecie z tego korzystać to zapraszam wówczas do serwisów - tam są ludzie którzy znają się na mechanice i są w stanie naprawić takie duperele.meyer2 pisze:fredi nie bij... wytłumacz...napisałem że ja tak mam i jest u mnie git
Przelewanie gaznikow!GS 500
Moderator: bohas
fredi jak sprawia ci problem jesli ktos pyta cie o rade to nie udzielaj jej!
Jesli to dla ciebie klopot to prosze nie wypowiadaj sie,bo widze ze sprawia ci to bul!
Dzieki za twoje rady,duzo mi pomogles ale poco sie wku.....?
mayer u mnie sie dziwnie dlawi jak mam to polaczone!W serwisowce pisza ze to ujscie zbednego powietrza wiec powinno byc odetkane na chlopski rozum nawet! pozdro
P.S zdlawiony gs jest wiecej warty prawda?
Jesli to dla ciebie klopot to prosze nie wypowiadaj sie,bo widze ze sprawia ci to bul!
mayer u mnie sie dziwnie dlawi jak mam to polaczone!W serwisowce pisza ze to ujscie zbednego powietrza wiec powinno byc odetkane na chlopski rozum nawet! pozdro
P.S zdlawiony gs jest wiecej warty prawda?
Najwięszy ból sprawia mi twoje podejscie. :twisted: 3 razy pisałem o jednym i tym samym no i nie doczekałem się odpowiedzi czy kranik działa prawidłowo. A przejmuję się tak tylko dlatego bo nie życzę tobie wydatku ok 1000 zł. na używany silnik do GS-a.Herpu pisze: Jesli to dla ciebie klopot to prosze nie wypowiadaj sie,bo widze ze sprawia ci to bul!
Dokładnie :!: Na chłopski rozum - jak może być połączone ujście przelewowe we wlewie paliwa poprzez które odprowadzana jest chociażby woda z wlewu paliwa podczas deszczu do wężyka od gaźników. Jeszcze nie wyprodukowano motocykla który jeździ na wodę a przynajniej o tym nie słyszałem.Herpu pisze:W serwisowce pisza ze to ujscie zbednego powietrza wiec powinno byc odetkane na chlopski rozum nawet! pozdro
Ostatnio zmieniony pt, 12 maja 2006, 22:21 przez fredi, łącznie zmieniany 2 razy.
Fajna aluzja. Ale chyba też byś nie wytrzymał na moim miejscu. Nigdzie nie zauważyłem edycji tematu dokonanej przez herpu o popsutym kraniku więc jak miałem się domyśleć :?: Przecież żadnym magikiem ani jasnowidzem nie jestem. Nie jestem też super i możesz o mnie myśleć co chcesz. Nie zauważyłem też żebym w jakiś sposób was uraził i po was "jechał" równo. To nie jest przecież kółko wzajemnej adoracji tylko forum do wymiany opinii i doświadczeń.karus pisze:widze że niektórzy nurza przyjazny i pomocnuiczy nastrój który panował niegdyś na forum. wyluzujcie. chłopaki.
fredi
spokojnie nie każdy jest taki super jak Ty. kto jak może tak pomoże
nie można tago inaczej powiedzieć tylko jechać na ludzi??
-
- Lajtowy Motonita
- Województwo: wielkopolskie
ty w to wierzysz :?: możliwe, że się spotkałem w życiu z nieodpowiednimi mechanikami, ale to jest moje skromne zdanie. Dobra fredi wyloozuj, nie ma sensu sie tak denerwować, herpu chciał porady, a nie nerwowej dyskuji. Wtedy założyłby inne temat. Pozdrawiam i PEACE :!:fredi pisze:Jeśli nie umiecie z tego korzystać to zapraszam wówczas do serwisów - tam są ludzie którzy znają się na mechanice i są w stanie naprawić takie duperele.
SV 1000 S '04 *** FZS600 '03 *** SV 1000 S '03 *** GSX-F 600 '98 *** GS 500 E Five Stars '97 *** J... jednoślad TS 350 '89
tel. 602-810-996
http://www.bikepics.com/members/meyer2/
tel. 602-810-996
http://www.bikepics.com/members/meyer2/
Boczu przeczytaj cały temat od początku to może zrozumiesz o co chodziło. Zainteresowani i śledzacy temat wiedzą. Tymczasem to twój post jest śmieszny. Od całowania (niekoniecznie po piętatach) to mam kogo innego.boczu pisze:przymusu nie ma , a mi po takim pieniactwie .... wydajesz sie śmiesznyJa tu piszę marnuje swój czas a wy chyba macie to w d... .
po piętach ma cie ktoś całować ?!?!?!
Kto cie caluje po pietach? :lol: zart!fredi pisze:Boczu przeczytaj cały temat od początku to może zrozumiesz o co chodziło. Zainteresowani i śledzacy temat wiedzą. Tymczasem to twój post jest śmieszny. Od całowania (niekoniecznie po piętatach) to mam kogo innego.boczu pisze:przymusu nie ma , a mi po takim pieniactwie .... wydajesz sie śmiesznyJa tu piszę marnuje swój czas a wy chyba macie to w d... .
po piętach ma cie ktoś całować ?!?!?!
Narazie odpisalo mi 2 sprzedawcow z allegro,spiewaja cene 50 i 80 !
Zaduzo....czekam na odpowiedz innych!