MotoBazar 2017
Moderator: Shenson
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
- Polubił posty: 1
MotoBazar 2017
W tym roku motobałagan będzie na Bemowie, 1 i 2 kwietnia. Jakby co to wybieram się tam w Niedzielę.
-
- The Real One
Re: MotoBazar 2017
Potrzebuję pomocy.W sobotę byłem na Bemowie.Wchodząc przez bramę biletową w samym lewym narożniku na końcu był sprzedawca.Miał wiele części głównie elementy nadwozia.Był facet i dwóch małolatów z nim.Duże stoisko.Wziąłem od niego wizytówkę i oczywiście zgubiłem.Może ktoś go kojarzy,kupował od niego lub ma wizytówkę,numer telefonu?
-
- Śmigający inaczej...
- Otrzymane Polubienia: 1
Też byłem na Bemowie, ale wizytki od tego gościa nie brałem. Szkoda, że się nie spotkaliśmy, byłem mocno rozpoznawalny, bo w nowej koszulce Bractwa.
GSX 600F Jest motocykl - a jednak! ***** No i Katana odjechała...
Nadal jest motocykl, sportowy literek 171KM, ale już nie Suzuki...
-
- The Real One
Wpadłem dosłownie na pół godziny.Hełma kupiłem Nolana,wziąłem wizytówkę i poleciałem.Chyba widziałem Rudolfa Brendela ale nie byłem pewny czy to on to nie podchodziłem Napisałem jeszcze maila do organizatora Motobazaru.Może chociaż podadzą mi nazwę firmy która miała to stoisko.Miałem parę ulotek od tych panienek co zapraszały na stoiska i wizytówkę razem z nimi w tylnej kieszeni.Pewnie jak wyjmowałem przed wsiadaniem do auta to mi wypadła.Cholercia co za pech.Facet mówił że będzie miał całego imbryka na graty 10 czerwca O której byłeś? Kupiłeś coś czy tylko szpanowałeś koszulką BS? :lol:
-
- Śmigający inaczej...
- Otrzymane Polubienia: 1
Byłem przed 10-tą do 14-tej prawie. Oglądaliśmy z kumplem wszystko, mamy też zamiar kupić moto dla niego, wpadła nam w oko szczególnie jedna SV-ka. Nic nie kupiłem, szpanowałem koszulką :mrgreen:
GSX 600F Jest motocykl - a jednak! ***** No i Katana odjechała...
-
- The Real One
Kurcze zabrakło komunikacji.Pewnie było sporo ludzi tylko nikt nie pisał w temacie.Ja też byłem przed 10-tą.Następnym razem trzeba dać znać w temacie i będziemy się łapać.Koszulką to i ja będę niedługo szpanować.Udało się jedną dla mnie wykopać Muszę tylko popyrkać na Gocław i odebrać
-
- The Real One
Miła pani z Motobazaru pomogła mi odnaleźć gościa którego wizytówkę zgubiłem.Solidna firma.Myślałem że może zasłonią się ochroną danych osobowych ale jednak się udało.10 czerwca przyjedzie do gościa cały imbryk na części.Zamówił bym szybę ale potrzebuję jeszcze parę gratów to będzie jedna przesyłka.