Spotkanie ???
Moderator: Pushkin
Spotkanie ???
Witam serdecznie naszych Braci i Siostry.
Proponuję zorganizować spotkanie rodzinne ekipy dolnośląskiej ( albo i szerzej jeśli ktoś ma ochotę dołączyć )
termin wstępnie do ustalenia.
Nasi moderatorzy ogarniają się z budową więc pewnie nie mają za bardzo czasu, aczkolwiek myślę , że możemy zorganizować spotkanie nawet bez "zarządu" chyba że zaszczycą Nas swą obecnością Doszło wielu nowych Braci i Sióstr, może trzeba by się było jakoś zintegrować ? co Wy na to ? Biorę organizację na siebie.
Starzy wyjadacze również mile widziani
Propozycje co do terminów proszę rzucać śmiało Pomysł przedstawię później
Serdecznie Pozdrawiam.
Proponuję zorganizować spotkanie rodzinne ekipy dolnośląskiej ( albo i szerzej jeśli ktoś ma ochotę dołączyć )
termin wstępnie do ustalenia.
Nasi moderatorzy ogarniają się z budową więc pewnie nie mają za bardzo czasu, aczkolwiek myślę , że możemy zorganizować spotkanie nawet bez "zarządu" chyba że zaszczycą Nas swą obecnością Doszło wielu nowych Braci i Sióstr, może trzeba by się było jakoś zintegrować ? co Wy na to ? Biorę organizację na siebie.
Starzy wyjadacze również mile widziani
Propozycje co do terminów proszę rzucać śmiało Pomysł przedstawię później
Serdecznie Pozdrawiam.
-
- Naciagacz Łańcucha
- Województwo: dolnośląskie
- Kontakt:
Re: Spotkanie ???
Szczerze mówiąc wolałbym się spotkać i polatać gdy jest ciepło, posiedzenia są dobre w zimie
Wiem Wilku że nie masz moto, ja swoje jajo sprzedaję , ale jak coś mogę wypożyczyć na wyjazd .
Wiem Wilku że nie masz moto, ja swoje jajo sprzedaję , ale jak coś mogę wypożyczyć na wyjazd .
było Jajo 600, jest SiBiaR F4 + wycieczkowóz DL650
tel. 794 749 776
Alarmy, CB Radia, Xenony i inne zabawki
KABOauto.pl
tel. 794 749 776
KABOauto.pl
Moto się nie pożycza
Miło bardzo z Twojej strony, ale ja bym tak nie potrafił. Albo bym jechał jak emeryt
Co do spotkania - masz rację, zima jest lepsza, tyle ze tej zimy też nie było spotkania.
Ostatnie było w październiku i tez było mówione ze będzie więcej w zimie. I co ? Czerwiec nas zastał.
Miło bardzo z Twojej strony, ale ja bym tak nie potrafił. Albo bym jechał jak emeryt
Co do spotkania - masz rację, zima jest lepsza, tyle ze tej zimy też nie było spotkania.
Ostatnie było w październiku i tez było mówione ze będzie więcej w zimie. I co ? Czerwiec nas zastał.
-
- Naciagacz Łańcucha
- Kontakt:
Działaj zatem.
tel. 794 749 776
KABOauto.pl
tel. 794 749 776
KABOauto.pl
Witajcie....jestem za...mam nadzieję,że dojadę....choć "Świeżak"ze mnie Tylko nie 6-8 lipca - będzie Łagów. Może 1-2 lipca?
Miło będzie Was poznać
Pozdrawiam
Miło będzie Was poznać
Pozdrawiam
Myślę, że zatem po Łagowie. Mnie 1-2 też nie pasuje , a potrzebuje trochę wyprzedzenia na organizację miejsca
Wstępnie sobota 15 lipca jeśli macie jakieś inne pomysły co do daty - chętnie wysłucham
Musze tylko wiedzieć w przybliżeniu ile osób jest zainteresowanych więc chętni na spotkanie zgłaszać się
Wstępnie sobota 15 lipca jeśli macie jakieś inne pomysły co do daty - chętnie wysłucham
Musze tylko wiedzieć w przybliżeniu ile osób jest zainteresowanych więc chętni na spotkanie zgłaszać się
-
- Naciagacz Łańcucha
- Kontakt:
Termin wydaje się być rozsądny.
tel. 794 749 776
KABOauto.pl
tel. 794 749 776
KABOauto.pl
-
- BS Brother
- Kontakt:
Witam...
Na ogół wszystkie weekendy mam wolne... Więc jeżeli nic mi nie wypadnie niespodziewanego to jak najbardziej podjadę do Wrocka na jakieś spotkanie...
Na pewno nie mogę być w terminie:
5-6 sierpnia - wtedy jest Woodstock
pozdr...
Nicon
Na ogół wszystkie weekendy mam wolne... Więc jeżeli nic mi nie wypadnie niespodziewanego to jak najbardziej podjadę do Wrocka na jakieś spotkanie...
Na pewno nie mogę być w terminie:
5-6 sierpnia - wtedy jest Woodstock
pozdr...
Nicon
Najpiękniejsza rzecz to swoje moto mieć
---GS 550 M (Katana) 83' -----> GSXF 750 - 99' ( sprzedany )-------> GSF 1250 GT - 09' "Szary Diabeł"
....kom: 667 651 296.....
https://bikepics.com/CI/members/lord_nicon
---GS 550 M (Katana) 83' -----> GSXF 750 - 99' ( sprzedany )-------> GSF 1250 GT - 09' "Szary Diabeł"
....kom: 667 651 296.....
https://bikepics.com/CI/members/lord_nicon
Jacek , a będziesz 22 ?
Można przesunąć o tydzień jeszcze do przodu jeśli reszta nie ma nic przeciwko
Bez Ciebie to nie to samo
No i mała prośba, bo na chwilę obecną jest garstka,
CHĘTNI PROSZĘ SIĘ WPISAĆ ! potrzebuje znać ilość osób do wcześniejszej rezerwacji miejsca.
CHĘTNI PROSZĘ SIĘ WPISAĆ ! potrzebuje znać ilość osób do wcześniejszej rezerwacji miejsca.
-
- Moderator
- Kontakt:
Wilku pisze:Jacek , a będziesz 22 ?
Dziękuję za takie dobre słowa. 22 planuje być w Radkowie z dzieciakami z DD. Może spotkamy się w Radkowie?
Ale wieczorem już powinienem być we Wrocławiu. Chyba się uda. Pogadam ze Snajperem.
RM-Z 250 + GM500
tel. 502 341 006
tel. 502 341 006
Dobra..
Spotkanie 22 Lipca o godzinie 18:00
Klub Creator Wrocław, kręgielnia. ( osobista zniżka na bowling ) więc 2 tory wstępnie po 2 godziny, może być jeden tor w przypadku małej ilości osób następnie stoliki przy barze.
Koszt: poniżej 50 pln / godzinę toru w weekend o tej porze. ( podzieli się na ilośc osób !!! )
Koszt rezerwacji stolika - do dogadania, prawdopodobnie zerowy z zastrzeżeniem kwoty wydanej na barze. DO USTALENIA !!
Muszę znać ilość chętnych, najpóźniej do 7 lipca. Ostateczną rezerwację robię właśnie w tym dniu. Ktoś zdecyduje się później - zawsze może dołączyć, ale muszę wiedzieć ile osób jest na 100 %
PS: Punktualność przede wszystkim !!!
Spotkanie proponuję o godzinie 17:45 przy samej kręgielni. W razie co mój numer widnieje oficjalnie w podpisie.
Pozdrawiam Braci i siostry
Lista (proszę o kopiowanie zgodnie ze standardowym schematem)
1. Wilku
2.
Spotkanie 22 Lipca o godzinie 18:00
Klub Creator Wrocław, kręgielnia. ( osobista zniżka na bowling ) więc 2 tory wstępnie po 2 godziny, może być jeden tor w przypadku małej ilości osób następnie stoliki przy barze.
Koszt: poniżej 50 pln / godzinę toru w weekend o tej porze. ( podzieli się na ilośc osób !!! )
Koszt rezerwacji stolika - do dogadania, prawdopodobnie zerowy z zastrzeżeniem kwoty wydanej na barze. DO USTALENIA !!
Muszę znać ilość chętnych, najpóźniej do 7 lipca. Ostateczną rezerwację robię właśnie w tym dniu. Ktoś zdecyduje się później - zawsze może dołączyć, ale muszę wiedzieć ile osób jest na 100 %
PS: Punktualność przede wszystkim !!!
Spotkanie proponuję o godzinie 17:45 przy samej kręgielni. W razie co mój numer widnieje oficjalnie w podpisie.
Pozdrawiam Braci i siostry
Lista (proszę o kopiowanie zgodnie ze standardowym schematem)
1. Wilku
2.
Ostatnio zmieniony pt, 30 cze 2017, 12:15 przez Wilku, łącznie zmieniany 1 raz.