Dział dla Braci z województwa mazowieckiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
Rybko śmigam w sobotę ,ale o 6 rano to zbyt wcześnie z tego co się orientowałem grupa do której się przykleję wyjezdza o 9.Podjedz na spotkanko BS we środę pewnie wtedy będą ustalane szczegóły.Pozdrawiam Czarek
Na spotkaniu będę na pewno ale 9 to bardzo późno :? ja chce tam być jak najwcześniej. Szkoda dnia marnować . Szczególnie, że oglądałam pogodę i ma lać ostro w Warszawie :shock: .
Nio ja z Wasza grupa w takim razie na pewno nie pojadę ...może mnie dogonicie :lol:
Kurde nie zapeszaj pogody ma byc słonko do samego Ustronia Twoja przelotowa 180 w życiu Cię nie dogonimy,a na miejscu dostaniesz zrypkę za szybką jazdę :lol:
zly1001 pisze:Kurde nie zapeszaj pogody ma byc słonko do samego Ustronia Twoja przelotowa 180 w życiu Cię nie dogonimy,a na miejscu dostaniesz zrypkę za szybką jazdę :lol:
I tak Wam daje fory :shock: bo miałam jechać koło 200 :lol: . No w Ustroniu to ma być ładna pogoda ale w wawce nie..dlatego też chce jak najszybciej wyjechać
qgel pisze:i ksywa "Rybka" powinno być conajmniej torpeda...
Dlatego też moją SV ochrzciłam Czarną Mambą w końcu najszybsza jest .
Ok, to szczegóły obgadamy na spotkaniu. Ale jestem po prostu ciekawa czy ktoś będzie tak wcześnie jechać . Jarek a Ty na SV jedziesz ??
a gdzie grupa ludzi spokojnie jezdzacych? albo tych co nie maja czym:( (czyli ja)
bo jak narazie Rybka rzucila 180 i czekam teraz na cos pomiedzy 120-140
pierwsza SUZI czerwona GS 500 E
a obecnie srebrna SV 650 S
A tak na powaznie to narazie nie widze nikogo kto bylby chetny na sobote z taka predkoscia.
Przypominam, ze ja z Mucha dopiero w Czetochowie sie dolaczymy do grupy z Warszawy.
pierwsza SUZI czerwona GS 500 E
a obecnie srebrna SV 650 S