Dział dla Braci z województwa mazowieckiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
Zgodnie z ustaleniami z rozpoczęcia sezonu zapraszamy na pierwszy piątek sierpnia do Krasnego pow. Przasnysz na spotkanie w ramach Mazowieckich piątków . Proponował bym taki plan wycieczki : 1.Przybycie na miejsce spotkania Krasne 2. Wyjazd do Ciechanowa na zwiedzanie zamku Książąt Mazowieckich 3. Zwiedzanie muzeum Romantyzmu w Opinogórze 4. Powrót do stajni i uwiązanie koni 5.Ognisko , ewentualnie grill i integracja z lokalną grupą motocyklową przy butelce piwa lub kurpiowskiego specjału :cheers: . Nocleg dla wszystkich chętnych zapewniony .
I co wy na to???
Zapraszamy
Czekam na info :!: :!: :!:
]Kiedyś w życiu trzeba się będzie wreszcie wyciszyć,ale to jeszcze nie ta chwila !!!!!!!
WL 1500 - Sprzedany
Boulevard 1500 C 90 T
i tegoroczny nabytek H... jednoślad X-ADV 750
Możemy to równie dobrze przełożyć na sobotę jeżeli to by wam bardziej pasowało , wszystko jeszcze do uzgodnienia. Dlatego Info wysłałem wcześniej :auto:
Pozdrawiam
]Kiedyś w życiu trzeba się będzie wreszcie wyciszyć,ale to jeszcze nie ta chwila !!!!!!!
WL 1500 - Sprzedany
Boulevard 1500 C 90 T
Bardzo fajna propozycja
Myślę tylko, że zwiedzanie trzeba przełożyć na sobotę...
W piątek po pracy zanim się zbierzemy i do Was dojedziemy to będą godziny mocno wieczorne
Jestem za
Oczywiście potwierdzę bliżej terminu.
Motocykl... i do pełni szczęścia już tylko chwila... chwila wolnego, pogoda i kompan na kole.
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
Daniel
501484808
CX500E=>B12sK6=>GSF1250GT=>
AN400=>CBF1000=>1200RT&1200GS
Hotel przy ul. Ogrodowej 1 otwarty do północy w niedzielę ,to można się na zwiedzać że ho,ho :!: :!: :arrow: a jeszcze trzeba znaleźć czas na ognisko i integracje :twisted:
WL 1500 - Sprzedany
Boulevard 1500 C 90 T
Przypominam o zbliżającym się pierwszym piątku miesiąca... i wyjazdowym spotkaniu z Balcerem i Radolem !! !!
Motocykl... i do pełni szczęścia już tylko chwila... chwila wolnego, pogoda i kompan na kole.
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
Daniel
501484808
CX500E=>B12sK6=>GSF1250GT=>
AN400=>CBF1000=>1200RT&1200GS