opona Dunlop D404
-
osama
- BS Brother

- Województwo: śląskie
- Otrzymane Polubienia: 15
opona Dunlop D404
jeździł ktoś na takiej oponie na tylnym kole??
jak się to zachowuje, czy jest lepsza od Bridghestone??
jak się to zachowuje, czy jest lepsza od Bridghestone??
Out of order
-
Lakiluki
-
osama
- BS Brother

- Otrzymane Polubienia: 15
ja niestety nie dostałem teraz tej oponki i wymyśliłem inną, zadzwoniłem do Bielska do Olka i tam zaproponowali mi Heidenała za 298 zł, oczywiście pojechałem, kupiłem (za 260zł) zmieniłem i już śmigałem, ogólnie pierwsze wrażenie pozytywne :twisted:
jeżeli zrobiłeś na oponie 4000 i już jest łysa to jest jak dla mnie za słaba
:twisted:
jeżeli zrobiłeś na oponie 4000 i już jest łysa to jest jak dla mnie za słaba
:twisted:
Out of order
-
Lakiluki
4000 km zrobilem od kwietnia kiedy kupiłem motor. Oponka była już dość zużyta. Marauder ma na liczniku obecnie 15500 i to jest najprawdopodobniej całkowity przebieg tej opony (dunlop D 404). Czy to dużo na opone czy mało? nie wiem. A tak na marginesie czy opone wymieniacie sami? czy należy ja wyważyć? Pozdrawiam Łukasz
-
yogurt
Można samemu, można w serwisie. W Junaku wymieniałem sam, Mobstera dałem do serwisu, bo sądziłem, że jak kupuję u nich oponę, to wymienią gratis.Lakiluki pisze:A tak na marginesie czy opone wymieniacie sami?
Myliłem się
Tak. I najlepiej nie tylko statycznie, ale tak jak wyważa się koła samochodowe - w dużym zakresie obrotów. Uczulam na to, bo firmy często wyważają tylko statycznie.Lakiluki pisze:czy należy ja wyważyć?
-
YareK691
-
Lakiluki
-
YareK691
-
robson
najepsze opony do vz800 nie tylko bo do wszystkich czoperow ja mam je w vz800 polecam to metzeler me 880 znane na calym swiecie i montowane do wiekrzosci czoperow i custom mialem wczesniej jakies haidenau kompletne gowno na tym sie nie da jezdzic jak sucho to jeszcze ale nie daj boze jak leje jak na lyzwach z reszta jesli opona kosztuje 300zl to co mozna od niej wymagac
-
Lechul
- BS Brother

- Kontakt:
Witam !!
Cieszę się Robson, że masz takie świetne opony ale napisz o tym może w osobnym temacie bo tytuł tego mówi o oponie Dunlopa potem zeszło na Heidenau a teraz znowu Metzeler. Pisz na temat. Łatwiej potem coś znaleźć.
Inna sprawa, że wstrzeliłeś się w wątek po upływie 8 miesięcy. Osama już zdążył sprzedać moto z tą nowo założoną oponą. Pozdrawiam.
Cieszę się Robson, że masz takie świetne opony ale napisz o tym może w osobnym temacie bo tytuł tego mówi o oponie Dunlopa potem zeszło na Heidenau a teraz znowu Metzeler. Pisz na temat. Łatwiej potem coś znaleźć.
Inna sprawa, że wstrzeliłeś się w wątek po upływie 8 miesięcy. Osama już zdążył sprzedać moto z tą nowo założoną oponą. Pozdrawiam.
PLATOS VIOLETEROS CLASIKOS CLASIKEROS
RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !!
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254

RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !!
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254