Mariusz Różański Maniutek 07.10.1977-31.08.2017
-
- BS Brother
- Województwo: warmińsko-mazurskie
Re: Mariusz Różański Maniutek nie żyje
Dopiero żeśmy się poznali ,
kompan do wszystkiego ,spoczywaj w pokoju bracie.
kompan do wszystkiego ,spoczywaj w pokoju bracie.
-
- BS Brother
- Województwo: podlaskie
Dzisiaj Necik z Aniela (żoną Maniutka) był na miejscu wypadku. Wyobraźcie sobie, że Aniela dowiedziała się ostatnia o jego śmierci ok. 23:00. Policja jej nie poinformowała....
Maniutek nie zmienił hasła jedynie do naszego forum. Aniela bardzo wszystkim dziękuje za słowa otuchy, bardzo nas polubiła i żałuje, że nasza znajomość tak krótko trwała....
Nie bardzo podobała się jej nowa pasja Maniutka jaką był motocykl, ale wiedziałam, że był szczęśliwy jeżdżąc motocyklem i spotykając się z nami i innymi motocyklistami.
Dlatego po dzisiejszych rozmowach z Necikiem i przeczytaniu Waszych postów zmieniła zdanie i wyraziła zgodę na przyjazd motocyklami na pogrzeb.
Nie wiadomo jeszcze kiedy będzie pogrzeb. Na wtorek planowana jest sekcja ....
Bądźcie ostrożni...
Maniutek nie zmienił hasła jedynie do naszego forum. Aniela bardzo wszystkim dziękuje za słowa otuchy, bardzo nas polubiła i żałuje, że nasza znajomość tak krótko trwała....
Nie bardzo podobała się jej nowa pasja Maniutka jaką był motocykl, ale wiedziałam, że był szczęśliwy jeżdżąc motocyklem i spotykając się z nami i innymi motocyklistami.
Dlatego po dzisiejszych rozmowach z Necikiem i przeczytaniu Waszych postów zmieniła zdanie i wyraziła zgodę na przyjazd motocyklami na pogrzeb.
Nie wiadomo jeszcze kiedy będzie pogrzeb. Na wtorek planowana jest sekcja ....
Bądźcie ostrożni...
-
- BS Admin
- Województwo: podlaskie
- Polubił posty: 120
- Otrzymane Polubienia: 21
Jakby ktos chcial zadzwonic do Anieli i np wesprzec ja dobrym slowem to niech odezwie sie do mnie. Podam nr telefonu.
Napewno kazde wsparcie i dobre slowo bardzo ja ucieszy, a zarazem podbuduje w tych tak trudnych chwilach, jakie teraz przeżywa !!!
Szacun BS !!!
Napewno kazde wsparcie i dobre slowo bardzo ja ucieszy, a zarazem podbuduje w tych tak trudnych chwilach, jakie teraz przeżywa !!!
Szacun BS !!!
Ostatnio zmieniony sob, 2 wrz 2017, 17:17 przez Necik, łącznie zmieniany 2 razy.
Boże Kochany co za cios, to nie może być prawda...moj powrót z urlopu i taka wiadomość :((( Maniutek pełen zapału i życia odszedł Tak niesprawiedliwie wcześnie :( Poznaliśmy się na początku tego sezonu, umówiliśmy się na przejażdżkę z Necikiem do Gienci do Augustowa było nas sześciu. Ja czekałem jako pierwszy na miejscu spotkania na cpn-ie, a Maniutek dojechał jako drugi. Kontaktowy chłopak, gadka od razu się kleiła, wspominał o powrocie po latach do pasji motocyklowej -tak jak ja :( Mówił o żonie, że też jak moja, nie była do końca z tej pasji zadowolona, ale to jest Nasz sposób na życie i nie można mieć o to pretensji. Zawsze dzwonił z incjatywą, chętny do pomocy innym, bardzo dobry i pogodny człowiek. Całkiem niedawno złapałem go przypadkowo przy domu jak wyjeżdżał rano do pracy, zamykał bramę i palił papierosa, zmieniliśmy kilka zdań z uśmiechem... co za szkoda serce pęka :( Wyrazy głębokiego współczucia dla Żony i rodziny.
-
- BS Brother
- Województwo: -
Życzę dużo siły całej Rodzinie... Będzie trudno, ale przetrwacie to... Bardzo współczuję [*]
-
- BS Brother
- Województwo: lubelskie
Brak słów .Coś za gardło ściska . Wyrazy współczucia dla rodziny .[*]
-
- BS Brother
- Województwo: świętokrzyskie
- Kontakt:
Re: Mariusz Różański Maniutek 07.10.1977-31.08.2017
Szczegóły dotyczące pogrzebu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
CyberScyzor
Bestia - Black Angel
Hayabusa L0 + Yoshimura Carbon R77
Motto: "Nie lubię peletonów..."
Zuzia -> pojechała...
tel.606 998 255
Wyprawy motocyklowe opisane
Krach Systemu - Media, Trendy, Strategia
Bestia - Black Angel
Hayabusa L0 + Yoshimura Carbon R77
Motto: "Nie lubię peletonów..."
Zuzia -> pojechała...