Dział dla Braci z województwa podlaskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
Nasze następne spotkanie odbędzie się 28.10.2017 (sobota) w Białymstoku. Proszę Was ogarnijcie jakiś lokal na herbatkę ( na serio piszę Może być nawet McDonald ale wierzę w Was chłopaki, że znajdziecie coś fajniejszego. Dwie godzinki maks !!! 17:00 będzie ok ? Jest jeszcze sporo czasu więc zaznaczcie na czerwono w kalendarzu !!! Zapraszam szczególnie nowe oosoby
Buziaki :cmok:
GIENICIA :aniolek:
Nie zatrzymam się, jak już złapię wiatr...
Czarna Suzi GS 500E - ale to juz było.... Czarny Bandit 600S ... i to też już było.... Na razie leżę i pachnę ....
Nasze następne spotkanie odbędzie się 28.10.2017 (sobota) w Białymstoku. Proszę Was ogarnijcie jakiś lokal na herbatkę ( na serio piszę Może być nawet McDonald ale wierzę w Was chłopaki, że znajdziecie coś fajniejszego. Dwie godzinki maks !!! 17:00 będzie ok ? Jest jeszcze sporo czasu więc zaznaczcie na czerwono w kalendarzu !!! Zapraszam szczególnie nowe oosoby
Buziaki :cmok:
GIENICIA :aniolek:
Cos wymyslimy
Jak nie McDonald, zawsze jest dla odmiany KFC
Pzdr
Mc Donalds KFC Kuszące zaproszenie postaram się być
Dla każdego dziadka na stare latka
najlepsze są wnuki i Volusia Suzuki M800; teraz Suzuki Intruder VLR 1800 C1800R Augustów pozdrawia 502 536 214
ŻYJ TAK , ABY KAŻDY CHCIAŁ SIĘ Z TOBĄ WÓDKI NAPIĆ
Roland pisze:Mc Donalds KFC Kuszące zaproszenie postaram się być
Niestety musze Cie zmartwic. Spotkanie prawdopodobnie odbedzie sie w Mutibrowarze :lol:
Ale MC i KFC chyba całodobowe więc jeszcze zdążysz zajechać
Czarna Suzi GS 500E - ale to juz było.... Czarny Bandit 600S ... i to też już było.... Na razie leżę i pachnę ....
Roland pisze:Mc Donalds KFC Kuszące zaproszenie postaram się być
Niestety musze Cie zmartwic. Spotkanie prawdopodobnie odbedzie sie w Mutibrowarze :lol:
Muti BROWAR odpada - NIE PIJE
najlepsze są wnuki i Volusia Suzuki M800; teraz Suzuki Intruder VLR 1800 C1800R Augustów pozdrawia 502 536 214
Notujcie sobie sprawy, które chcielibyście poruszyć na naszym spotkaniu :idea: Czy będziemy "wypowiadać się" przez nasz "mikrofon" :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Wszystko git, ale Alfredo to ja jeszcze nie piłem :lol:
Poza tym jakiś kelner z delirką ziaren kawy na stolik narozsypywał.
Ja bym do takiej chlewni nie szedł :angry_smile:
Kefas można czytać jihadek (dżihadek) lub Piotrek 502-683-907 Pasja + Wizja + Działanie = Sukces (CZYLI MOTO!!!) WSK 125 => MZ ETZ 150e => MZ ETZ 251e => Bandit 600 N => SV 1000 S
Kefas pisze:Wszystko git, ale Alfredo to ja jeszcze nie piłem :lol:
Ty szukaj mego konia w Lublinie , a nie siedzisz i krytykujesz nasze poczynania :angry_smile:
Kefas pisze:Wszystko git, ale Alfredo to ja jeszcze nie piłem :lol:
Ty szukaj mego konia w Lublinie , a nie siedzisz i krytykujesz nasze poczynania :angry_smile:
Krytykuję kelnera a nie Was.
Gdzież delirka u Was.
A Twój koń to podobno za niezłą kasę poszedł na ostatniej aukcji w Janowie...
Kefas można czytać jihadek (dżihadek) lub Piotrek 502-683-907 Pasja + Wizja + Działanie = Sukces (CZYLI MOTO!!!) WSK 125 => MZ ETZ 150e => MZ ETZ 251e => Bandit 600 N => SV 1000 S