Witajcie !!
Oto obiecany opis przejazdu przez Katowice w drodze do Ustronia.
Do zobaczyska !!!!
http://www.bractwo-suzuki.pl/rozpoczeci ... dojazd.php
Informacyjnie - droga do Ustronia !!!!
Moderator: kicek
-
- BS Brother
- Województwo: śląskie
- Kontakt:
Informacyjnie - droga do Ustronia !!!!
PLATOS VIOLETEROS CLASIKOS CLASIKEROS
RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !!
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !!
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
Heja... Ja ruszam z Trzebini koło godziny 08.00. Jadę przez oświęcim, brzeszcze, Bielsko i Ustroń.
Jesli pasuje Ci moja trasa i godzina wyjazdu z Trzebini, to możemy się umówić gdzieś w trzebini i ruszyć razem.
Prędkość jaką sobie ustalam to koło 80-100...
Jakbyś był zainteresowany to pisz tu, bądź dzwoń 505034467.
Pozdrówki, Kuba
Jesli pasuje Ci moja trasa i godzina wyjazdu z Trzebini, to możemy się umówić gdzieś w trzebini i ruszyć razem.
Prędkość jaką sobie ustalam to koło 80-100...
Jakbyś był zainteresowany to pisz tu, bądź dzwoń 505034467.
Pozdrówki, Kuba
Hehe skoro Ty nie chcesz się podpiąć do Mnie, to ja może się podepnę pod Ciebie? W sumie dla Mnie byłoby to nadłożenie tylko paru km'ów...
Zapewne chcesz jechać przez Kalwarię-->Wadowice-->Andrychów-->Kęty-->Kozy-->Bielsko-->Skoczów-->Ustroń ? Dobrze trafiłem...?
Słuchaj, jeśli Moja prędkość(90-100km/h) pasowałaby Ci, to mógłbym podjechać do Andrychowa i tam się z Tobą spotkać, a następnie polecieć razem... Zawsze jest to częśc trasy przyjemniej przejechana, bo w towarzystwie...
Jeśli Ci to pasuje, to moglibyśmy się umówić w Andrychowie koło 09.00.
Co Ty na to? Jakoś wolę trochę nadłożyć i jechać z kimś, niż jechać sam krótsza drogą... Hehe nawet jak nie jesteś ładną brunetką z ciemną karnacją .
Pozdrówki, Kuba.(kontakt do Mnie masz w razie czego)
Zapewne chcesz jechać przez Kalwarię-->Wadowice-->Andrychów-->Kęty-->Kozy-->Bielsko-->Skoczów-->Ustroń ? Dobrze trafiłem...?
Słuchaj, jeśli Moja prędkość(90-100km/h) pasowałaby Ci, to mógłbym podjechać do Andrychowa i tam się z Tobą spotkać, a następnie polecieć razem... Zawsze jest to częśc trasy przyjemniej przejechana, bo w towarzystwie...
Jeśli Ci to pasuje, to moglibyśmy się umówić w Andrychowie koło 09.00.
Co Ty na to? Jakoś wolę trochę nadłożyć i jechać z kimś, niż jechać sam krótsza drogą... Hehe nawet jak nie jesteś ładną brunetką z ciemną karnacją .
Pozdrówki, Kuba.(kontakt do Mnie masz w razie czego)