Suzuki DR- Z 400 lub 600 posiadak Ktoś z forumowiczów ?
Moderator: Jacek
Suzuki DR- Z 400 lub 600 posiadak Ktoś z forumowiczów ?
Jak w temacie ktoś ma takiego dzikusa albo miał ? może innej marki w konfrontacji z DR-Z 400 by coś rzekł.
Re: Suzuki DR- Z 400 lub 600 posiadak Ktoś z forumowiczów ?
Mam porównanie DR-Z 400 do DR 650. Motocykl porównywalnej klasy co stara DRka, lepsze zawieszenie, bardziej dopracowany silnik - chłodzenie cieczą, twin cam, lepsze sprzęgło. Dużej różnicy w prowadzeniu w porównaniu do DR650 nie ma, poprawiono zawias i hamulce. DRZ to dobre, nawet bardzo dobre hard enduro. I do gnoju, i na wycieczkę po wioskowych szutrach się nada. Oczywiście cross ani tourer to nie jest, ale jak ktoś lubi polatać po bezdrożach w promieniu do 150 km, moto idealne. Przy dłuższej jeździe po asfalcie, oczywiście po zmianie opon, odpada dupsko. GS to nie jest Na plus przemawia też fakt że to dość nowa konstrukcja więc przy kupnie używki jest mniejsza szansa wylosowania zakatowanego parcha.
Nie ma DR-Z 600, 400 to największa pojemność.
Podobne moto? Super Tenere.
Nie ma DR-Z 600, 400 to największa pojemność.
Podobne moto? Super Tenere.
odswierze trocvhe tego kootleta ... drz 400 porownywac do dr650 to juz przesada , a podobne moto ST?
no wiesz?
motocykle dualowe do hard enduro raczej nijak sie ma
no wiesz?
motocykle dualowe do hard enduro raczej nijak sie ma
ja mam dr 600 w teren za ciężki troche, przynajmniej jezeli mowa o błocie ciężko utrzymać na zwyklym piasku w miare daje rade