oponka Heidenau

Tutaj możecie znaleźć lub podzielić się opiniami na temat motocykli z klasy On Road, a także zapytać się innych użytkowników w sprawie dręczącego Was problemu...

Moderator: bohas

misiuGS500

oponka Heidenau

Post autor: misiuGS500 »

Czołem Bracia i Siostry
Czy ktoś z was zna tę markę, bo zastanawiam się nad zakupem.
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=101458929
Dzięki i pozdrawiam.
Misiu
Bachmiński

Post autor: Bachmiński »

Znana marka opon , ale niestety nie znalazłem nikogo kto by mógł coś o niej powiedzieć ( z autopsji) , cena bardzo atrakcyjana.
studi

Post autor: studi »

nie wiem jak na moto , ale w burgmanie jest super :D

polecam,szczególnie te które są na deszcz...nawet zima im nie straszna :wink:
Loser

Post autor: Loser »

Cena jest przekozacka!
To nawet nie polowa kwoty, jaka trzeba wysuplac na Michelina lub Pirelke...
Moze zrzucimy sie na opone, a Misiu przetestuje ja w swoim sprzecie i powie, czy zakup byl dobra inwestycja :twisted:
fredi

Post autor: fredi »

Oponka zbiera dobre opinie przy jeździe po suchej nawieżchni. Na mokrej nie jest już tak dobrze. Biorąc jednak pod uwagę cene to rewelacja :) ale jak się ma większy budżet na oponki to lepiej coś lepszego. No i trzeba zwrócić uwagę na strzałkę wskazującą kierunek obrotów. Zdarzało się że na oponkach nadlewy strzałki kierunkowej wykonane są w złą stronę :).
misiuGS500

Post autor: misiuGS500 »

Dzięki za opinie Bracia!!
Dobry pomysła Loser :twisted: mam podać nr konta hehehe.
Pozdrawiam
Misiu
robson

Post autor: robson »

troche pozno sie wypowiadam ,ale lepiej pozno niz w cale moze jeszcze nie kupiles ,mialem opony tej marki w swoim suzuki vz 800 i musze powiedziec ze kompletnie do dupy jeszcze jak sucho to ok ale jak deszcz i mokro to czulem sie jak na lyzwach na tym nie dalo sie jezdzic z reszta sa tansze od kazdej innej opony i cos w tym musi byc i tu nie chodzi o bieznik ale o komponent z ktorego opona jest zrobiona to jest przyczepnosc ,mysle ze nie powinienes oszczedzac na tanich oponach
ODPOWIEDZ