Spotkanko wieczorne, czwartek
Moderator: motorynka
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
- Polubił posty: 1
Och moi drodzy, po prostu jestescie cudowni!!!! Ja pisze z kawiarenki netowej bo niestety nie mam kompa ze soba i jak Was czytalem to wiekszosc ludzi sie dziwnie na mnie patrzyla :twisted:
Termin jak najbardziej mi odpowiada. Nie moge sie doczekac Was zobaczyc.
PS. Jesli mozna to ja tez poprosze o fotki.
Termin jak najbardziej mi odpowiada. Nie moge sie doczekac Was zobaczyc.
PS. Jesli mozna to ja tez poprosze o fotki.
Adam
Life is too short to be bored
GS500F ---> sprzedany
SV1000S K4
S1200
tel. 602 536 440
Life is too short to be bored
GS500F ---> sprzedany
SV1000S K4
S1200
tel. 602 536 440
Szacunek !
Byłem za "miejskim śmiganiem" - jestem też za wylotem poza "płoty"... Moja "babcia" ma juz za sobą 6 smarowanie łańcucha w tym sezonie, z czego sporo po tych dziurach, o których wspominał Piotras... Jestem pewien, że bardzo chętnie przegoni swoje stadko kucy po "wolnej przestrzeni"... Tak jak Macias wezme aparat ... Niech reszta Bractwa widzi "jak sie bawią Kozacy z wybrzeża"
Pozdro
L_P
Byłem za "miejskim śmiganiem" - jestem też za wylotem poza "płoty"... Moja "babcia" ma juz za sobą 6 smarowanie łańcucha w tym sezonie, z czego sporo po tych dziurach, o których wspominał Piotras... Jestem pewien, że bardzo chętnie przegoni swoje stadko kucy po "wolnej przestrzeni"... Tak jak Macias wezme aparat ... Niech reszta Bractwa widzi "jak sie bawią Kozacy z wybrzeża"
Pozdro
L_P
no to pierwsza okazja do spotkania mi przepadła
a rejony, w które się wybieracie bardzo by mi odpowiadały... niestety - wieczorem będę już siedział w pociągu na południe, gdzie wybieram się na 3-dniową popijawę w ośrodku wypoczynkowym. więc w sumie może nie ma aż co tak żałować... do następnego razu! 
-
- BS Brother
- Województwo: -
No co jest ku#$%, ladnie tu bezemnie chcecie sie lansowac do ch#$%!!!
Az mnie sciska w ku#$% dolku jak sobie pomysle ze chcecie ostro w garki napi#$%#$%#
a mnie tam zabraknie 
Az mnie sciska w ku#$% dolku jak sobie pomysle ze chcecie ostro w garki napi#$%#$%#
Kiedy siędzę na maszynie totalny czuję luz
Włączam silnik, daję kopa, za mną tylko kurz.
tel. 608416704 Spik,GG 2677557
GSX 600F - sprzedana
SV 1000S K3/K4 - sprzedana
Włączam silnik, daję kopa, za mną tylko kurz.
tel. 608416704 Spik,GG 2677557
GSX 600F - sprzedana
SV 1000S K3/K4 - sprzedana
-
- Moderator
- Województwo: mazowieckie
- Lokalizacja: Warszawa/okolice ("na wschód, tam gdzie cywilizacja")
- Polubił posty: 5
- Otrzymane Polubienia: 17
niestety, najprawdopodobniej do konca sierpnia z wiekszych wypadow musze sie zadowolic czerwcowym grandysemLittle_Pablo pisze:Ty tu nie zaglądaj tylko wskakuj na tego Tysiąca i przyjeżdzaj !! zobaczysz na własne oczybędzie nam bardzo miło oprowadzić Cię po okolicy
ale jak bede w okolicy to na pewno sie odezwe lub/i przy wizycie w Wawie chetnie potowarzysze, w miedzy czasie sie z tymi zdjeciami mi tu wyrabiac! ale juz! :twisted:
pozdrawiam,
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal