Witam
jakieś 6 tygodni oddałem swojego Intrudera do odświeżenia i naprawy rozrusznika, włąsciciel warsztatu zapewniał mnie że ze wszystkim wyrobi sie w góra 2 tygodnie. Niestety jak to zwykle bywa gościu ma opóżnienia 200% , a to nie dostarczyli, a to nie dojechali , a to żyła mu pękła i tak w koło ...
Jeśli ktokolwiek zna solidny warsztat to bardzo proszę o info
pozdrawiam
Albatros
Dobry warsztat poszukiwany
Moderator: Shenson
Ja mogę ci polecić GADIMEX, tam na pewno nie bedziesz miał takich opóźnień: http://www.gadimex.com.pl/
...
Moje doświadczenie wskazuje, że czas naprawy trochę się wydłużył - moje moto było robione (z przerwą) ok. 4 tygodni.
Na prośbę Pawła opisuję dlaczego tak długo:
Za pierwszym podejściem wymienione zostało całe sprzęgło (tarcze, przekładki, sprężyny). Ze względu na brak uszczelki pokrywy, Paweł uszczelnił pokrywę silikonem. Wszystko bylo OK - było szczelne, ale jak się okazało - brak właściwej uszczelki spowodował nieprawidłową pracę sprzęgła (miałem na raz dwa biegi maks, w tym brak pierwszego Po tym doświadczeniu zamówiłem uszczelkę i uszczelniacz popychacza zmiany biegów na wszelki wypadek. Po jakichś 2 tygodniach moto wróciło do Pawła i po następnym tygodniu je odebrałem. W zamian za ten problem z pierwszym podejściem, moje moto zostało ładnie umyte
Co do jakości pracy - nie mam żadnych zastrzeżeń - sprzęgło chodzi jak zegarek teraz - lepiej niż za nowości
Na prośbę Pawła opisuję dlaczego tak długo:
Za pierwszym podejściem wymienione zostało całe sprzęgło (tarcze, przekładki, sprężyny). Ze względu na brak uszczelki pokrywy, Paweł uszczelnił pokrywę silikonem. Wszystko bylo OK - było szczelne, ale jak się okazało - brak właściwej uszczelki spowodował nieprawidłową pracę sprzęgła (miałem na raz dwa biegi maks, w tym brak pierwszego Po tym doświadczeniu zamówiłem uszczelkę i uszczelniacz popychacza zmiany biegów na wszelki wypadek. Po jakichś 2 tygodniach moto wróciło do Pawła i po następnym tygodniu je odebrałem. W zamian za ten problem z pierwszym podejściem, moje moto zostało ładnie umyte
Co do jakości pracy - nie mam żadnych zastrzeżeń - sprzęgło chodzi jak zegarek teraz - lepiej niż za nowości