Spotkanie - Bydgoszcz
Moderator: KROPEK
Spotkanie - Bydgoszcz
Panowie, czy byłaby szansa na spotkanie - może czwartek, może weekend. Jakaś wspólna przebieżka późnym popołudniem. Popiszcie coś, co komu jak pasuje.
Nuuudno mi samemu jeździć.
Pozdrawiam
Przemo
Nuuudno mi samemu jeździć.
Pozdrawiam
Przemo
-
- Po drugiej stronie Mocy
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Otrzymane Polubienia: 4
sie ma
Witam , jutro (czwartek) ma padać , w w piątek śmigamy do Ustronia, możesz nas odprowadzić parę km.
był ;
Intruder 750 później X11, nalatałem 64 tyś , to był moment ................12 lat
jest :
"brzydszych nie było" ??............... ważne że w 8 sekund do 200 km/h
Nobody's Perfect
692 49 69 30
Intruder 750 później X11, nalatałem 64 tyś , to był moment ................12 lat
jest :
Nobody's Perfect
692 49 69 30
-
bardzo
wstępnie możemy sie umówić 10 MC Donald Wojska Polskiego.
Panowie może ktoś jeszcze ma ochotę polecieć w kier. Ustronia ?
Panowie może ktoś jeszcze ma ochotę polecieć w kier. Ustronia ?
był ;
jest :
Nobody's Perfect
692 49 69 30
jest :
Nobody's Perfect
692 49 69 30
-
- Moderator
- Polubił posty: 17
- Otrzymane Polubienia: 22
Mały zmiana planów !!
Jeżeli chcesz podjechać do nas to przed 10:00 jesteśmy umówieni przed karczmą Rzym na wylocie do Piły , ponieważ czekamy na dojazd jednego z BS i wtedy lecimy obwobnicą i na Ino !!
Pozdro
Jeżeli chcesz podjechać do nas to przed 10:00 jesteśmy umówieni przed karczmą Rzym na wylocie do Piły , ponieważ czekamy na dojazd jednego z BS i wtedy lecimy obwobnicą i na Ino !!
Pozdro
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
512 272 500
-
- Kontakt:
Słuchajcie chłopacy może spotkamy się jakoś w tą niedzielę jeśli pogoda dopisze?? pośmigamy gdzieś :twisted: , usiądziemy, pogadamy...
PS: Jak macie jakieś namiary na paintball w bydzi i okolicach to spytajcie jak cała sprawa wygląda i jakie są koszta. Ja miałem numer telefonu do gościa z przyłęk ale nieaktualny, teraz znalazłem w necie maila i posłałem do niego zapytanie o sprawy organizacyjne. Jak będe coś wiedział dam znać, spróbuje też znaleźć numer tel. do gościa z pisaków.
Pozdro!
PS: Jak macie jakieś namiary na paintball w bydzi i okolicach to spytajcie jak cała sprawa wygląda i jakie są koszta. Ja miałem numer telefonu do gościa z przyłęk ale nieaktualny, teraz znalazłem w necie maila i posłałem do niego zapytanie o sprawy organizacyjne. Jak będe coś wiedział dam znać, spróbuje też znaleźć numer tel. do gościa z pisaków.
Pozdro!
kom. 796 090 896
GMINA
GMINA
20 zł kosztuje wypożyczenie sprzętu-nowy marker pirhania lub tipmann na
sprężone powietrze i termiczne nowe maski + mundur
30 zł każde 200 kulek
do 50 osób bez problemu
--
Pozdrawiam
Paweł Sztrajt
http://www.paintball.bzi.pl
+48 880 53 22 34
sprężone powietrze i termiczne nowe maski + mundur
30 zł każde 200 kulek
do 50 osób bez problemu
--
Pozdrawiam
Paweł Sztrajt
http://www.paintball.bzi.pl
+48 880 53 22 34
-
- Moderator
Witam !
Może jutro tzn. w sobotę 03.06 zbierze się parę sprzętów w celu wspólnego :moto: ?? Jak ktoś ma ochotę na wspólny wypad po obiadku, to jestem otwarty na propozycje. W tym roku jeszcze nie byliśmy w Lubostroniu i Biskupinie na kawce i takich tam, a może inny kierunek i jakaś karkówa??
Pozdrawiam
Może jutro tzn. w sobotę 03.06 zbierze się parę sprzętów w celu wspólnego :moto: ?? Jak ktoś ma ochotę na wspólny wypad po obiadku, to jestem otwarty na propozycje. W tym roku jeszcze nie byliśmy w Lubostroniu i Biskupinie na kawce i takich tam, a może inny kierunek i jakaś karkówa??
Pozdrawiam
512 272 500
512 272 500
Ello!
My dzis z Bartsem i Luim jakies 150 nawinelismy na odstresowanie po tygodniu pracy (no i Lui odebrał nowe buciki-fiu fiu)! Jutro po poludniu jak najbardziej (Andrzej -smig inaczej tez potwierdzal akces) o ile pogodyna dopisze! Proponuje zamiast "karka" - "rybke" tez w Stopce (bylismy z Monia juz kilka razy w tym sezonie i fiu fiu)-zdrowa zywnosc
Pozdro
prym
P.S. Do z`esowania jutro!
My dzis z Bartsem i Luim jakies 150 nawinelismy na odstresowanie po tygodniu pracy (no i Lui odebrał nowe buciki-fiu fiu)! Jutro po poludniu jak najbardziej (Andrzej -smig inaczej tez potwierdzal akces) o ile pogodyna dopisze! Proponuje zamiast "karka" - "rybke" tez w Stopce (bylismy z Monia juz kilka razy w tym sezonie i fiu fiu)-zdrowa zywnosc
Pozdro
prym
P.S. Do z`esowania jutro!
-
- Moderator
Cześć!!
No dobra jak wychodzi z wyliczeń narazie jest nas dwóch nie pchać się, bo drogi nie starczy :twisted: !! Ok dosyć żartów zapomniałem określić godz spotkania, może coś ok godz. 16:30 ? ( wcześniej nie mogę jadę pochałasować na uroczystości ślubnej kumpla!!). Miejsce dowolne !!
PS.
Rybka ?? Czemu nie, ostanio zakupiona podczas powrotu z Warszawskich targów była cool, czas na zdrową dietę :jump: no przynajmniej w moim przypadku hehe !!
Pozdrawiam
No dobra jak wychodzi z wyliczeń narazie jest nas dwóch nie pchać się, bo drogi nie starczy :twisted: !! Ok dosyć żartów zapomniałem określić godz spotkania, może coś ok godz. 16:30 ? ( wcześniej nie mogę jadę pochałasować na uroczystości ślubnej kumpla!!). Miejsce dowolne !!
PS.
Rybka ?? Czemu nie, ostanio zakupiona podczas powrotu z Warszawskich targów była cool, czas na zdrową dietę :jump: no przynajmniej w moim przypadku hehe !!
Pozdrawiam
512 272 500
512 272 500
-
Panowie
nie róbmy tu klubu smakoszy, asfal trzeba nawijać, bo sezon ucieka
był ;
jest :
Nobody's Perfect
692 49 69 30
jest :
Nobody's Perfect
692 49 69 30