Wybiera się ktoś może na moto w obojętnie który weekend sierpnia ( piątek wyjazd, niedziela powrót ) nad morze, okolice Jastrzębiej Góry ?
Fajnie byłoby jechać w miłym towarzystwie
Muszka pośmiewco Ty
Mam nadzieję, że znajdzie się jeszcze jakieś " weekendowe okienko pogodowe " żeby było po suchym ,
Może ktoś w międzyczasie nabierze ochoty żeby skoczyć na kieliszek jodu
Cukier pisze: ↑wt, 8 sie 2023, 13:06
Muszka pośmiewco Ty
Mam nadzieję, że znajdzie się jeszcze jakieś " weekendowe okienko pogodowe " żeby było po suchym ,
Może ktoś w międzyczasie nabierze ochoty żeby skoczyć na kieliszek jodu
Cukier, ten weekend zapowiada Ci się fajnie słonecznie... Do tego jest nieco dłuższy
Marauder VZ800 - sprzedany Intruder VS1400 - wspomnienie Intruder M109R K7 - odjechał XV1900 Raider - historia Tiger Explorer 1200 - oswojony
KolejnyTiger 1200 XCa - nowe wcielenie Tygrys po raz trzeci
tel. 665-392-191
Możliwe... Nigdy nie wiem, gdzie doprowadzi mnie droga... Tyle że ja ruszę może w niedzielę i na milion % pojade swoimi skrótami... Może być nawet, że przez Podlasie np Wszystko zależy od różnych uwarunkowań
Marauder VZ800 - sprzedany Intruder VS1400 - wspomnienie Intruder M109R K7 - odjechał XV1900 Raider - historia Tiger Explorer 1200 - oswojony
KolejnyTiger 1200 XCa - nowe wcielenie Tygrys po raz trzeci
tel. 665-392-191
Możliwe... Nigdy nie wiem, gdzie doprowadzi mnie droga... Tyle że ja ruszę może w niedzielę i na milion % pojade swoimi skrótami... Może być nawet, że przez Podlasie np Wszystko zależy od różnych uwarunkowań
Uuuuuu - Ja dopiero 16-go mam do pracy - także zapraszamy
Motoryna Pony 301
CZ 175
ETZ MZ 251
Suzuki GSX 650FA (LeoVince)
tel.: 606-744-720 0Rh+
,,Nieważne gdzie, ważne z kim"
Wobec tego życzę miłej, bezpiecznej podróży przez Podlasie
Ja ten weekend odpadam, wstępnie planowałem ostatni weekend sierpnia lub pierwszy weekend września i raczej tak pozostanie.