p.s - tam ten zlot moze i jest ale ja jade polatac a nie podziwiać dziadków w złomach
SOBOTA 10.06.2006 zapraszam !
Moderator: Pushkin
-
Bachmiński
SOBOTA 10.06.2006 zapraszam !
Mabolo zaraził mnie pomysłem zeby gdzieś sie ruszyć w ten weekend , w okolicy Turawy (20km na północ od opola) są jakieś jeziorka i odbywa sie zlot motocykli zabytkowych. Jeśli ktoś jest chętny ja jade z wrocka ok 9-10. Ustawiamy sie na stacji BP przy wylocie ( stacja "eldorado" ). Nie ma zadnego ścisłego planu , po prostu trzeba troche polatać a A4 nadaje się do tego idealnie
, Moj tel 693542816
p.s - tam ten zlot moze i jest ale ja jade polatac a nie podziwiać dziadków w złomach
Ostatnio zmieniony śr, 7 cze 2006, 19:28 przez Bachmiński, łącznie zmieniany 1 raz.
-
kulka
-
DOMEL
-
Bachmiński
-
cypis
-
cypis
-
cypis
-
cypis
-
Jarek
Czołgiem,
chłopaki puście mailem (jda@jda.wroclaw.pl) mapkę jak trafić na impreze. W sobote wybieram się gdzieś pośmigać (tylko że pewnie o 12 to dopiero z Wrocka wyruszę). Jeśli padnie wybór na A4 to gdzieś Was namierze.
pozdro
Jerry
chłopaki puście mailem (jda@jda.wroclaw.pl) mapkę jak trafić na impreze. W sobote wybieram się gdzieś pośmigać (tylko że pewnie o 12 to dopiero z Wrocka wyruszę). Jeśli padnie wybór na A4 to gdzieś Was namierze.
pozdro
Jerry
-
Bolo
- BS Brother

- Województwo: opolskie
Witka ja juz dojechałem do domu spotkanie uważam za udane i wielkie dzięki dla was chłopaki za wspólnie nawinięte kilometry szczególnie Domel który zawital do nas z Małopolski i Boczu z Wrocka. BYło megga następne spotkanie mysle będzie równie udane .Szacuneczek i pozdrówka
gg 2883934
Bandit 650s+Leo Vince SBK Evolution II sprzedany, CZARNA PADLINA
sprzedana ciekawe co teraz ...
BMX, Over the Top, Merida Crossway 100 D...
Pozdrawiam
Bandit 650s+Leo Vince SBK Evolution II sprzedany, CZARNA PADLINA
BMX, Over the Top, Merida Crossway 100 D...