Witam
Moderator: Shenson
posiada posiada i to nie jeden ale mnie tez to smuci ze zaden sie jeszcze nie ujawnil.
co prawda masz moturka troche nie takiego ale skrzyzowanie Limanowskiego z Al.Włokniarzy tam jest rondo nie wiem jak sie nazywa . Stacja esso na nim.Wiec jadac od ronda ulica limanowskiego w kierunku żabienca po prawej masz taka dluga prosta i tam z wieczorka sie ludziska zjezdzaja, na chojanch przy macdonald'sie tez , przynajmniej tak bylo za moich czasow studenckich w Łodziowni
zycze owocnych poszukiwan i moze łodzkie wkoncu tez jakos sie pokaze
zdruffka
co prawda masz moturka troche nie takiego ale skrzyzowanie Limanowskiego z Al.Włokniarzy tam jest rondo nie wiem jak sie nazywa . Stacja esso na nim.Wiec jadac od ronda ulica limanowskiego w kierunku żabienca po prawej masz taka dluga prosta i tam z wieczorka sie ludziska zjezdzaja, na chojanch przy macdonald'sie tez , przynajmniej tak bylo za moich czasow studenckich w Łodziowni
zycze owocnych poszukiwan i moze łodzkie wkoncu tez jakos sie pokaze
zdruffka
Witam serdecznie BRACI , nie ma problemu jeden na 100% moze sie przyłączyc ... mówie za siebie czemu tylko jeden....?? i juz wyjasniam . A wiec to mój (nasz ) pierwszy sezon w prawdziwym motocyklistycznym zyciu dopiero w tym sezonie zaczynam sie spełniac co nie znaczy ze wczesniej nie jezdziłem wiec musze sie troche objezdzic co do pozostałych to tez owszem jeden jest na bank , po za reszta hmmm powiem tak nie wiem czy bedą gotowi odrazu bo to pierwsze doczynienia z wiekszym motorem wiec troche własnych doswiadczen sie przyda zeby zle nie wypasc co nie znaczy ze macie doczynienia z gowniarstwem poprostu zaczynamy przygode zycia od tego roku .... (jest nawet suzuki gs450 z 1982r) .Czekam na odpowiedz czy pasuje wam impreza z nowicjuszami , choc mysle dobrze przygotowanymi i wiedzącymi czego chcą . Pozdrawiam i krociutkiej zimy :twisted:
Witam
Nie ważne ile kto kilometrów nakręcił, ile sezonów zaliczył i ile miał motocykli, ważne jest to, że czuje się motocyklistą i ma benzynę zamiast krwi. Doświadczenie przyjdzie z czasem. Ja osobiście nie mam nic naprzeciwko i myśle że reszta Braci raczej ucieszy się niż będzie miała wam za złe, że przybyliście, bo im nas więcej tym weselej.
Pozdrowionka :angry_smile:
Nie ważne ile kto kilometrów nakręcił, ile sezonów zaliczył i ile miał motocykli, ważne jest to, że czuje się motocyklistą i ma benzynę zamiast krwi. Doświadczenie przyjdzie z czasem. Ja osobiście nie mam nic naprzeciwko i myśle że reszta Braci raczej ucieszy się niż będzie miała wam za złe, że przybyliście, bo im nas więcej tym weselej.
Pozdrowionka :angry_smile:
-
- Moderator
- Województwo: śląskie
- Polubił posty: 33
- Otrzymane Polubienia: 69
Witam
Dzięki za odzew, sądząc po postach to z Polski centralnej i południowej(woj. łódzkie i Sląsk] jest nas najwięcej.Ja też zaliczę dopiero drugi sezon i też sie obawiam,ze mogę nie sprostać wymaganiom stawianym Braciom z dłuższym stażem.Mój pomysł a myslę ,że Wonder ,Alucard,Lelo,Grabo tez sie przyłączą to zlot w Złotym Potoku na Jurze Krakowsko-Czestochowskiej 30 km od Częstochowy.Blisko i z Koluszek{GW napisała dzisiaj ,że do Was można dostarczać listy adresowane do NIEBA] a jak warszawka się postara to tylko 242 km od Pałacu Kultury.Tial i Siwypfk chcemy się spotkać 06 marca w Częstochowie na KFC ,godz. popołudniowe omówić wstępnie termin i miejsce .Może będzie już wtedy WIOSSSSSNA.
Dzięki za odzew, sądząc po postach to z Polski centralnej i południowej(woj. łódzkie i Sląsk] jest nas najwięcej.Ja też zaliczę dopiero drugi sezon i też sie obawiam,ze mogę nie sprostać wymaganiom stawianym Braciom z dłuższym stażem.Mój pomysł a myslę ,że Wonder ,Alucard,Lelo,Grabo tez sie przyłączą to zlot w Złotym Potoku na Jurze Krakowsko-Czestochowskiej 30 km od Częstochowy.Blisko i z Koluszek{GW napisała dzisiaj ,że do Was można dostarczać listy adresowane do NIEBA] a jak warszawka się postara to tylko 242 km od Pałacu Kultury.Tial i Siwypfk chcemy się spotkać 06 marca w Częstochowie na KFC ,godz. popołudniowe omówić wstępnie termin i miejsce .Może będzie już wtedy WIOSSSSSNA.
OKAY zrozumiałem ze nadamy sie cieszy mnie to , teraz konkretniej rozmawiałem z chłopakami postaramy sie wstawic 06 maraca choc nie obiecujemy ale za to jestem pewien ze w tym sezonie na pewno sie spotkamy , bo poprostu chcemy. Dzieki za zrozumienie ze dopiero zaczynamy itd. pozrdawiam standardowo ktotkiej zimy :twisted: