Leo SBK Titan 0429/0430 W B6

Tutaj możecie znaleźć lub podzielić się opiniami na temat motocykli z klasy On Road, a także zapytać się innych użytkowników w sprawie dręczącego Was problemu...

Moderator: bohas

Bachmiński

Leo SBK Titan 0429/0430 W B6

Post autor: Bachmiński »

Pochwale się, już doszedł, mały tak jak chciałem. Cały patent z zamontowaniem wydechu z wlotem 50mm w B6 będzie polegał na dorobieniu rury między złączem 2w1 a puchą.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
TU WIDAĆ JAKI JEST MAŁY
Obrazek

odbieram sprzęta 29.05 wtedy zamontuje , walne jakieś foto.

Widziałem tą puche DRAGSTAR250 ,XRV 750 Africa Twin ale też 2 w TLu :D , w necie nie znalazłem do czego jest dedykowana . Puki nie uzbieram na DynoJety ,regulacje i K&N pozostane na DBkilerze zeby nie walić po zaworach... albo i nie :twisted: :twisted: :twisted: no i ta paskudna naklejka musi zniknąć !! (w komplecie były dodatkowe inne emblematy , ładniejsze)

Waga ok 2kg (nie całe)
voti
BS Brother
BS Brother
Województwo: podkarpackie

Post autor: voti »

BOczu te całki które tam rozkładasz na ułamki proste to twoim pismem ?? :wink:

CHyba to dobrz zrobiłeś już nie pamiętam tago
Ostatnio zmieniony czw, 18 maja 2006, 18:11 przez voti, łącznie zmieniany 1 raz.
Czerwony potwór
Bachmiński

Post autor: Bachmiński »

Ja tu o wydechach a ty mi z całkiami ... :wink: to zeby porównać wielkość :) A co żle zrobiłem coś :lol: :lol: :lol:
figer
BS Brother
BS Brother
Województwo: mazowieckie

Post autor: figer »

ale maly pipek :lol:
Dobrzeby pasowal do streeta.
Ogolnie fajny :)
ObrazekObrazek
Loser

Post autor: Loser »

Co do "walenia po zaworach" - raczej nie zaszkodzi :)
Moj wydech jest bez DB-killera i raczej nie zaszkodzil zaworom... Poprzednio hulal przez 4 lata w Niemczech, teraz ja go katuje i wszystko jest OK. Moze po 20.000 km cos sie stanie, ale wtedy moj motor bedzie mial najechane prawie 80.000 km, wiec i tak trzeba bedzie rozebrac silnik ;)

Przy okazji prosba 8)
Czy moglbys zeskanowac homologacje wydechu i mi przeslac? :)
Zawsze lepiej miec jakas "podkladke" w razie kontroli - bez niej stoje od razu na przegranej pozycji. Jakos sie odwdziecze - :beer: or sth.
Jakby dalo rade, prosze o kontakt na privie.
figer
BS Brother
BS Brother
Województwo: mazowieckie

Post autor: figer »

Homologacja jest wybita na opasce spinajacej puszke z wylotem - E13 w kolku lub kwadracie.
Bez takiego wybicia, bedziesz mial papierek tylko.
ObrazekObrazek
Loser

Post autor: Loser »

Lepszy papierek niz nic :oops:
ODPOWIEDZ