Suzuki Bandit GSF 1250 2010 rok.Pilne bezpiecznik sięgnął.
Moderator: bohas
-
- Podpatrywacz
- Województwo: wielkopolskie
- Otrzymane Polubienia: 1
Suzuki Bandit GSF 1250 2010 rok.Pilne bezpiecznik sięgnął.
Cześć potrzebuje pilnie pomocy czy ktoś wie co dokładnie jest zasilane przez bezpiecznik 15Amper Signal, jestem w trasie i mam na nim zwarcie, tak normalnie w czasie jazdy.Nie ma kierunków,stopu, światła tył, i liczniki nie działają. Ktoś coś?
-
- Podpatrywacz
- Województwo: podlaskie
- Otrzymane Polubienia: 3
Re: Suzuki Bandit GSF 1250 2010 rok.Pilne bezpiecznik sięgnął.
No właśnie to co piszesz. Widocznie jest gdzieś zwarcie. Po bezpieczniku jest to przewód B/G, czyli czarno-zielony.
-
- Podpatrywacz
Dzięki, że jest zwara to wiem podejrzewam przewód od tylnegoy światła trzeba to rozebrać pół motocykla i szukać.
A ma ktoś może schemat instalacji elektrycznej?
A ma ktoś może schemat instalacji elektrycznej?
-
- Podpatrywacz
- Województwo: podlaskie
- Otrzymane Polubienia: 3
Schematy są w serwisowce, a ta ogólnodostępna na manualslib
-
- Podpatrywacz
Sukces po trzech, próbach kiedy wydawało się , że jest wszystko ok. zwara wracała po różnych czasach.W końcu zlokalizowałem przetarty był przewód pod licznikami i raz robił zwarcie raz nie.
Ale mam pytanie nie ma ktoś starego niesprawnego czujnika luzu? właściwie chodzi mi o samą wtyczkę z kawałkiem przewodu , moja jest cała zaśniedziała a na dodatek poprzednik wyrwał pin z różowym przewodem , który idzie do sterownika tak więc sterownik nie wie ,że jest zapięty bieg raczej nie ma to wpływu na pracę moto ale dobrze żeby było sprawne.
pozdrawiam Michał
Ale mam pytanie nie ma ktoś starego niesprawnego czujnika luzu? właściwie chodzi mi o samą wtyczkę z kawałkiem przewodu , moja jest cała zaśniedziała a na dodatek poprzednik wyrwał pin z różowym przewodem , który idzie do sterownika tak więc sterownik nie wie ,że jest zapięty bieg raczej nie ma to wpływu na pracę moto ale dobrze żeby było sprawne.
pozdrawiam Michał