vl 800- Awaria kierunkowskazów
-
- Podpatrywacz
- Województwo: mazowieckie
- Polubił posty: 1
Re: vl 800- Awaria kierunkowskazów
Masz schemat elektryczny? Jak nie to postaram się podesłać. Spróbowałbym na Twoim miejscu wpiąć się gdzieś na krótko z żarówką i w ten sposób sprawdzać
-
- The Real One
- Otrzymane Polubienia: 7
Teraz to mrówcza praca i sprawdzanie fragmentów obwodu. A potem jak w programie "Będzie Pan zadowolony" okaże się że problem był tam gdzie każdy wiele razy widział a nie zauważył usterki
-
- Podpatrywacz
Zamieniłem wtyki kierunków w lampie i dziala oba ma lewym wtyku.
Na prawym nie działa jak zamienię tzn. to samo raz mignie i koniec, więc raczej to coś przed przełącznikiem na kierownicy.
Coś mi się wydaje że może ten moduł przerywacza, bo inaczej by wogole nie zadziałał a on raz miga i się rozłącza . Się dziwne by było że i mój zepsuty i ten używany co kupiłem ten sam model też był zepsuty.
Nie wiem jak sprawdzić przerywacz żeby nie spalić które wtyki do czego. Nie mogę namierzyć schematu przerywacza.
Denso fe249jr
Na prawym nie działa jak zamienię tzn. to samo raz mignie i koniec, więc raczej to coś przed przełącznikiem na kierownicy.
Coś mi się wydaje że może ten moduł przerywacza, bo inaczej by wogole nie zadziałał a on raz miga i się rozłącza . Się dziwne by było że i mój zepsuty i ten używany co kupiłem ten sam model też był zepsuty.
Nie wiem jak sprawdzić przerywacz żeby nie spalić które wtyki do czego. Nie mogę namierzyć schematu przerywacza.
Denso fe249jr