Błotnik/Nadkole (?) SV650S

Tutaj możecie znaleźć lub podzielić się opiniami na temat motocykli z klasy On Road, a także zapytać się innych użytkowników w sprawie dręczącego Was problemu...

Moderator: bohas

Kubo

Błotnik/Nadkole (?) SV650S

Post autor: Kubo »

Witam. jak w temacie, poszukuję błotnika/nadkola--> Cos takiego Obrazek

Nie ukrywam, iż zalezy Mi na jakości, nie chce ofert z firmy PlastBike, gdyż widziałem ich wyrób u znajomego i pod Moje oczekiwania nie podchodzi. Wolałbym dopłacić więcej i mieć coś pożądnego.
Nie spieszy Mi się bardzo, gdyż tak czy siak muszę najpeirw kaskę zarobić, aby toto zakupić... jednak byłbym wdzięczny za wszelakie info nt. w/w części. :D

Myślałem także nad pługiem, jednak wolę nadkole...Pług może kiedy indziej... :roll:

Z góry dziękuję za odpowiedzi... Pozdrawiam, Kuba :)

P.S. Patrzyłem wstecz, czy niebyło już info o Nadkolach do SV, lecz nic nie znalazłem, prócz ogłoszenia Figera, stad ten watek. Jakby jednak jakiś był, prosze wtedy o linka i zamknięcie tego... :wink:

EDIT:

-->Jarku, bardzo byłbym wdzięczny za podanie ceny choćby przez PW... Każda ewentualność jest brana pod uwagę... :)
Ostatnio zmieniony czw, 8 cze 2006, 22:16 przez Kubo, łącznie zmieniany 1 raz.
JarekNF

Post autor: JarekNF »

Dla mnie coś takiego sprowadzał Gadimex z suzuki, w kolorze motorku. Ale niestety drogo.
figer
BS Brother
BS Brother
Województwo: mazowieckie

Post autor: figer »

Mozesz kupic od Ermaxa - widzialem w ostanich pisemkach, ze wreszcie jest jakis przedstawiciel.

Obrazek

Cena takiego jak Ty chcesz - w carbonie, bagatela - 200 EUR :(
Chyba wole polskie podroby za max 150 PLN.
Ostatnio zmieniony pt, 9 cze 2006, 21:06 przez figer, łącznie zmieniany 1 raz.
ObrazekObrazek
Kubo

Hehe dzięki Figer za info... Trochę chyba Was zmyliłem. Zdjęcie wkleiłem, żeby Was naprowadzić o KTÓRĄ część Mi chodzi... W żadnym wypadku nie chce carbonu... Tylko żółtą... Narazie szukam, bo dopiero zacząłem prace i jeszcze kasy az tak niema...

Dlatego spokojnie bez pośpiechu szukam...

Polskie podróby... OK byleby były W MIARE ładnie zrobione... Te z PlastBike'a są TRAGICZNE...

Pozdrawiam i czekam na podpowiedzi :wink: , Kuba :)
JarekNF

kubo, w ostatnim numerze Motocykla (chyba 6 nr.) w ogłoszeniach inne widziałem ten błotnik do kupienia, ale nie wiem co to za firma sprzedawała.
Co do orginałow sprowadzonych z suzuki to mojego kolegi pasował idealnie a mój po skręceniu coś obcierał o koło i trzeba było rozwiercić jeden z otworów do mocowania.
Kubo

Miałem to wypatrzone... Firma nazywa się MG-Bikes... Ich strona internetowa( http://www.mg-bikes.fajnafotka.pl ) nie zawiera nic... Błotnik na zdjęciu przyciąga uwagę... Jednak śmiem twierdzić, iż jest to zrobione tylko na potrzeby zdjęcia... Normalnie pewno jakość podobna do PlastBike'a... Trzebaby zaryzykowac, czego ja w takim temacie nie lubie... Po prostu nie lubie ryzykować wydawania pieniędzy... Wole kupić coś raz i mieć pewnośc o jakości... bądź kupić coś co już ktoś Mi polecił... Stąd ten wątek...
Sam także dalej szukam, lecz niestety nic a nic nie znajduje...

Pozdrówkas, Kuba :wink:

P.S. Jarku... jesli to nie tajemnica, prosiłbym o info codo ceny Twojego Błotnika na PW np. Gdyż jest to także ciekawa proozycja i zawsze można pomyśleć.

Dzięki Jarku za odpowiedź.Znam cenę więc będe mógł i to rozważać... :roll:
Ostatnio zmieniony pt, 9 cze 2006, 18:02 przez Kubo, łącznie zmieniany 1 raz.
JarekNF

Nie wiem czy dobrze pamietam, ale ok 800 zł , moge to sprawdzić w poniedziałek.
meyer2
Lajtowy Motonita
Województwo: wielkopolskie

Post autor: meyer2 »

Kubo pisze: Ich strona internetowa( http://www.mg-bikes.fajnafotka.pl ) nie zawiera nic...
dosłownie "NIC" :wink:
SV 1000 S '04 *** FZS600 '03 *** SV 1000 S '03 *** GSX-F 600 '98 *** GS 500 E Five Stars '97 *** J... jednoślad TS 350 '89
tel. 602-810-996

http://www.bikepics.com/members/meyer2/
figer
BS Brother
BS Brother
Województwo: mazowieckie

Post autor: figer »

No to nielakierowany ERMAX kosztuje 150 EUR.
Taniej.
ObrazekObrazek
JarekNF

Kubo

WYPAS. Dzięki wielkie... To już wiem, że pierwszą wolną wypłatę przeznaczam na Ermax'a...
http://www.ermax.com.pl/suzuki/sv650n-s%2098-02.html Tu dokładnie są rzeczy do starszej S'ki... Światła diodowe są faajne... I ta nakładka na siedzenie... Heh, ale spokojnie wszystko pokolei... :roll:

Dziękówa wielka i czuje się usatysfakcjonowany.Kuba :wink:
ODPOWIEDZ