Jak w temacie, mam na sprzedaż fajną, zadbaną jednostkę, a mianowicie Suzuki GSX650FA z 2010 roku (wersja z 2011 roku), którą użytkowałem od 2013 roku. Została zakupiona z przebiegiem 1600 km, czyli praktycznie jest ze mną od nowości (zakup został opisany na forum GSXF - dla zainteresowanych). Zreszto większość z nas go zna, także rekomendować chyba nie muszę
Powód sprzedaży: przybył godny następca (Suzuki Hayabusa, r. 2016).
Do motocykla posiadam wszystko to, co fabryka dała, w tym pełną dokumentację, 2 kluczyki, etc… W większości lat była serwisowana w ASO.
Dodatkowo motocykl został wyposażony w:
- kufer centralny marki GIVI (V47NNT);
- wydech LEO VINCE EVO II (oryg. dorzucam);
- szyba MRA przyciemniana (oryg. dorzucam).
- uchwyt na telefon z ładowaniem;
- oklejone obręcza kół.
Dla kupującego dorzucam wszystko co mam do niej.
Obecny przebieg to: ok 50 000 km.
Motocykl nie wymaga żadnego nakładu finansowego, oprócz standardowej wymiany oleju, a ponadto zostało w nim wykonane:
- w 2022 roku został wymieniony napęd;
- w 2023 bądź 2024 zostały uszczelnione lagi.
Odnośnie ogumienia, z tego co pamiętam, to spokojnie na ten sezon powinny wytrzymać. Szczerze - nie pamiętam. Musiałbym sprawdzić. Moto nie było jeszcze odpalane w tym roku.
Ogólny stan motocykla oceniam jako bardzo dobry wręcz wzorowy. Ma jednak małe otarcie z prawej strony, które zostało zrobione podczas wjazdu na parking pod blokiem, a mianowicie w momencie próby wjazdu do garażu, przednie koło złapało uślizg na rozlanym płynie na posadce (WD40). Motocykl nie upadł, jednakże nie udało mi się go utrzymać i poprostu najzwyczajniej położyłem go. W wyniku czego powstało zarysowanie, z którym nic nie robiłem, bo jest niewielkie (szczegóły opowiem zainteresowanemu + dok. zdjęciowa).
Poza tym - brak jakichkolwiek ubytków lakieru etc…
Cena jaka mnie interesuje (bez opcji negocjacji) to:
15 500 zł (dla kogoś z Bractwa).
Cena poza: 16 500 zł
Cena wyjściowa 16 900 zł (OLX).
https://www.olx.pl/d/oferta/suzuki-gsx- ... 5b85t.html
W razie jakichkolwiek pytań proszę dzwonić: 606744720.