Dział dla Braci z województwa pomorskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
Co byście powiedzieli na spotkanie wszystkich z BS Trójmiasto w niedzielę 25-06-2006 r. Może uda nam się zebrać w bardzo licznym gronie i pojechać gdzieś w okolice Borów Tucholskich i wrócić przez Kaszuby (wieś gminna niesie, że gdzieś w Borach jest miejsce gdzie grawitacja sprawia ze się jedzie pod górę bez używania silnika i takie tam...może byśmy się tam udali i sprawdzili „organoleptycznie” czy to prawda ? )?
Wycieczka byłaby całodniowa.
Fajnie by było, gdyby w końcu, udało nam się zebrać w całości – dlatego też post ten pisze na dwa tygodnie wcześniej. Z tego co wiem to część już będzie po obronie...a inni będą mogli zorganizować czas na długo przed terminem.
Hej
Ja w tym terminie bede obecny zwlaszcza, ze ominal mnie Borsk , a w weekend 15-18 bede sie "udzielal" na imprezach rodzinnych...
Ale dzis jestem w pracy na moto i zaraz wracam do domu :jupi:
Pozdro dla Wszystkich.
Ruffik - i nie podjechales do mnie (100 m) zeby choc na chwile gdzies smignac ?
Yaro - Wszycy bierzcie plecaczki (ci ktorzy moga) ...moze zrobimy jakies male ognisko, nad jakims jeziorkiem ? Ogólnie moze to byc wyjazd polaczony z krotkim piknikiem...
a jak pogoda bedzie nadal taka jak teraz to mozna bedzie sie gdzies zamoczyc
Propozycje trasy dam Wam do oceny juz wkrótce ...dajcie mi jakies dwa dni, ale juz teraz moge obiecac ze nie bedzie to krótka wycieczka.
no dobra...wyjezdzam w srode wieczorem (na moto oczywiscie) - wlasnie sie o tym dowiedzialem, pewnie nie zdaze opracowac trasy, ale w przyszylm tygodniu napewno cos zaproponuje ( Kamiene Kręgi w Odrach, Odragowo - najwiekszy w PL kamien narzutowy albo Wislina - koplania bursztynu) cos jeszcze znajde
Może i ja będe miał chwile w długi weekend żeby poszperać "po kociewiu" i wyszukać jakieś atrakcje... Razem coś wymyśłimy sensownego Byle tylko pogoda była równie sensowna ...
Może sie kopniemy do Zdunowic (Sulęczyno) tam jest pusto nad jesiorem/jeziorami, pensjonat Baryła wiec albo ognicho/grill nad jeziorem albo obiad u Baryły, aaaleee juz czuje karkóweczkę z grilla >> miodzio pozdro Yaro
UUUUUUUUUUUUUUUU Bracia, okazało sie ze jestem z letka udupiony, wiec zycze wszystkim smakowitej karkóweczki, milego nastroju i suuuper pogody. Piszcie kiedy nastepne równie piekne propozycje NIECH MOC BEDZIE Z WAMI Yaro
Spotykamy się o 9.00 na parkingu Geant w Osowie.
Wyjazd o 9.15 w stronę Gdańska. Z obwodnicy skręcamy na Kolbudy->Czapielsk->Jodłowno->Przywidz->Gromadzin->Blizny->Borowina->Szatarpy->Skarszewy->Pogódki->Góra->Zblewo->Bytonia->Czersk->Odry (Kamienne Kręgi)->powrót do Czerska-> Karsin->Wiele->Kliczkowy->Borsk->Wdzydze Tucholskie->Wdzydze->Wąglikowice->Grzybowo->Sycowa Huta->Kościerzyna (tu zobaczymy ile czasu nam zostanie i albo powrót do Trójmiasta, albo jedziemy dalej)
Opcja ”Jedziemy Dalej” ->Stężyca->Zgorzałe->Brodnica Górna(Punkt Widokowy)->Ręboszewo->Zawory->Chmielno->Kartuzy->Grzybno->Przodkowo->Czeczewo->Warzno->Kielno->Cwaszczyno->i do domów
Nie wiem ile to będzie km...na pewno „kilka”. To jest oczywiście propozycja. Czekam na sugestie i zmiany(oczywiście podczas wycieczki możemy modyfikować plan;) )
Fajnie by było jeśli się określicie kto chce jechać i czy mam na Was czekać.
Darek
Ostatnio zmieniony śr, 21 cze 2006, 09:31 przez dadeq, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam
No ja jestem chętny na 99% , niestety w sobotę idę na Jana i będe musiał ćwiczyć silną wole (żeby się nie zalać) jak to się uda to jestem
Bardzo proszę o ustalenie czy wyjazd jest połączony z piknikiem jak to było planowane , bo jak tak to trzeba się jakoś przygotować ( jakiś świniak czy coś takiego co będzie można zrobić na ognisku)
Pozdrawiam Adam