wypad 25-06-2006 - kto chetny ?

Dział dla Braci z województwa pomorskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.

Moderator: motorynka

dadeq

wypad 25-06-2006 - kto chetny ?

Post autor: dadeq »

Co byście powiedzieli na spotkanie wszystkich z BS Trójmiasto w niedzielę 25-06-2006 r. Może uda nam się zebrać w bardzo licznym gronie i pojechać gdzieś w okolice Borów Tucholskich i wrócić przez Kaszuby (wieś gminna niesie, że gdzieś w Borach jest miejsce gdzie grawitacja sprawia ze się jedzie pod górę bez używania silnika i takie tam...może byśmy się tam udali i sprawdzili „organoleptycznie” czy to prawda ;) ? )?
Wycieczka byłaby całodniowa.

Fajnie by było, gdyby w końcu, udało nam się zebrać w całości – dlatego też post ten pisze na dwa tygodnie wcześniej. Z tego co wiem to część już będzie po obronie...a inni będą mogli zorganizować czas na długo przed terminem.
Ruffik

Post autor: Ruffik »

Hej 8)
Ja w tym terminie bede obecny zwlaszcza, ze ominal mnie Borsk :cry:, a w weekend 15-18 bede sie "udzielal" na imprezach rodzinnych...
Ale dzis jestem w pracy na moto i zaraz wracam do domu :jupi:
Pozdro dla Wszystkich. 8)
Yaro

Post autor: Yaro »

dobry pomysł, bedzie mozna wziąc plecaczki wiec obedzie sie bez fochów :D
im bliżej terminu tym bardziej precyzuj trase. Yaro
Mar
BS Brother
BS Brother
Województwo: mazowieckie
Polubił posty: 1

Post autor: Mar »

Ja rowniez sie pisze na ten wypad, oby nam pogoda dopisala
Adam

Life is too short to be bored
GS500F ---> sprzedany
SV1000S K4
S1200
tel. 602 536 440
dadeq

Ruffik - i nie podjechales do mnie (100 m) zeby choc na chwile gdzies smignac ;) ?

Yaro - Wszycy bierzcie plecaczki (ci ktorzy moga) ...moze zrobimy jakies male ognisko, nad jakims jeziorkiem ? Ogólnie moze to byc wyjazd polaczony z krotkim piknikiem...
a jak pogoda bedzie nadal taka jak teraz to mozna bedzie sie gdzies zamoczyc ;)

Propozycje trasy dam Wam do oceny juz wkrótce ...dajcie mi jakies dwa dni, ale juz teraz moge obiecac ze nie bedzie to krótka wycieczka.
dadeq

no dobra...wyjezdzam w srode wieczorem (na moto oczywiscie) - wlasnie sie o tym dowiedzialem, pewnie nie zdaze opracowac trasy, ale w przyszylm tygodniu napewno cos zaproponuje ( Kamiene Kręgi w Odrach, Odragowo - najwiekszy w PL kamien narzutowy albo Wislina - koplania bursztynu) cos jeszcze znajde :)
Macias
BS Brother
BS Brother
Województwo: pomorskie

Post autor: Macias »

ja wstepnie tak razem z plecaczkiem !! ale moze byc tak ze plecaczek pojdzie na uczelnie :(
to jak wyjazd 6 rano :D
pozdrawiam
Kiedy siedze na maszynie, totalny czuje luz...

MZ ETZ 251
Bandit 600N '98-sprzedany
SV 1000S '03 + Yoshi TriOwal-sprzedany
Hayabusa K8 + TwoBrothers-sprzedany
Hayabusa K9-sprzedany
kom: 505-173-368.
Little_Pablo

Post autor: Little_Pablo »

Może i ja będe miał chwile w długi weekend żeby poszperać "po kociewiu" i wyszukać jakieś atrakcje... Razem coś wymyśłimy sensownego :) Byle tylko pogoda była równie sensowna ... :)

L_P[/url]
Yaro

Może sie kopniemy do Zdunowic (Sulęczyno) tam jest pusto nad jesiorem/jeziorami, pensjonat Baryła wiec albo ognicho/grill nad jeziorem albo obiad u Baryły, aaaleee juz czuje karkóweczkę z grilla >> miodzio :D pozdro Yaro
Macias
BS Brother
BS Brother

Post autor: Macias »

jak Suleczyno to moze jeszcze kamienne kregi w Węsiorach ?? to jest podrodze do Suleczyna !!
ale bedzie wycieczka :D :D :D
Kiedy siedze na maszynie, totalny czuje luz...

MZ ETZ 251
Bandit 600N '98-sprzedany
SV 1000S '03 + Yoshi TriOwal-sprzedany
Hayabusa K8 + TwoBrothers-sprzedany
Hayabusa K9-sprzedany
kom: 505-173-368.
Yaro

UUUUUUUUUUUUUUUU Bracia, okazało sie ze jestem z letka udupiony, wiec zycze wszystkim smakowitej karkóweczki, milego nastroju i suuuper pogody. Piszcie kiedy nastepne równie piekne propozycje NIECH MOC BEDZIE Z WAMI Yaro
dadeq

no co jest Panowie i Pani ?? wracam po 4 dniach a tu takie niemile zaskoczenie...nikt wiecej nie chce jedchac ?

no nic pojedziemy sami ;)
Macio
Po drugiej stronie Mocy
Po drugiej stronie Mocy

Post autor: Macio »

Ja jestem chetny mam wolne i każda propozycja jest dla mnie o.k.

Pozdrawiam

VZ800
dadeq

Moja propozycja jest taka:

Spotykamy się o 9.00 na parkingu Geant w Osowie.
Wyjazd o 9.15 w stronę Gdańska. Z obwodnicy skręcamy na Kolbudy->Czapielsk->Jodłowno->Przywidz->Gromadzin->Blizny->Borowina->Szatarpy->Skarszewy->Pogódki->Góra->Zblewo->Bytonia->Czersk->Odry (Kamienne Kręgi)->powrót do Czerska-> Karsin->Wiele->Kliczkowy->Borsk->Wdzydze Tucholskie->Wdzydze->Wąglikowice->Grzybowo->Sycowa Huta->Kościerzyna (tu zobaczymy ile czasu nam zostanie i albo powrót do Trójmiasta, albo jedziemy dalej)
Opcja ”Jedziemy Dalej” ->Stężyca->Zgorzałe->Brodnica Górna(Punkt Widokowy)->Ręboszewo->Zawory->Chmielno->Kartuzy->Grzybno->Przodkowo->Czeczewo->Warzno->Kielno->Cwaszczyno->i do domów ;)

Nie wiem ile to będzie km...na pewno „kilka”. To jest oczywiście propozycja. Czekam na sugestie i zmiany(oczywiście podczas wycieczki możemy modyfikować plan;) )
Fajnie by było jeśli się określicie kto chce jechać i czy mam na Was czekać.

Darek
Ostatnio zmieniony śr, 21 cze 2006, 09:31 przez dadeq, łącznie zmieniany 1 raz.
Yogi
BS Brother
BS Brother
Województwo: -

Post autor: Yogi »

Witam
No ja jestem chętny na 99% , niestety w sobotę idę na Jana i będe musiał ćwiczyć silną wole (żeby się nie zalać) jak to się uda to jestem

Bardzo proszę o ustalenie czy wyjazd jest połączony z piknikiem jak to było planowane , bo jak tak to trzeba się jakoś przygotować ( jakiś świniak czy coś takiego co będzie można zrobić na ognisku)
Pozdrawiam Adam
ODPOWIEDZ