Kujawska trasa turystyczna
Moderator: KROPEK
-
- BS Brother
- Województwo: kujawsko-pomorskie
Kujawska trasa turystyczna
Witam wszystkich braci i siostry, przygotowałem propozycję małej traski raczej turystycznej ale za to z atrakcjami i fajnymi widokami:
1. Start z Włocławka (na atrasie Bydgoszcz - Toruń - Włocławek można trochę odkręcic)
2. Bobrowniki - ruiny zamku
3. Nieszawa - przeprawa promem i zwiedzanie rynku
4. Raciążek - ruiny zamku, kosciół
5. Ciechocinek - teżnie, grzyb, muszta itd.
6. Finish - w knajbie z bali na wyjeżdzie z Ciechocinka
Poniżej link do mapki z zaznaczoną trasą, pozostaje kwestia zebrania chętnych i uzgodnienia terminu
1. Start z Włocławka (na atrasie Bydgoszcz - Toruń - Włocławek można trochę odkręcic)
2. Bobrowniki - ruiny zamku
3. Nieszawa - przeprawa promem i zwiedzanie rynku
4. Raciążek - ruiny zamku, kosciół
5. Ciechocinek - teżnie, grzyb, muszta itd.
6. Finish - w knajbie z bali na wyjeżdzie z Ciechocinka
Poniżej link do mapki z zaznaczoną trasą, pozostaje kwestia zebrania chętnych i uzgodnienia terminu
BURGMAN AN650AZ L5 (YKV), GSX-S1000 M4 (YSF)
-
- Moderator
- Polubił posty: 17
- Otrzymane Polubienia: 22
Witam
No to mamy przygotowaną traskę turystyczną i nawet z przewodnikiem :twisted: , pucować maszyny przygotować aparaty i podać kto ma kiedy wolne terminy, żeby zebrać pożądną grupkę moto, może bracia z Konina albo nawet i z Łodzi by też podjechali ?? Acha jak na taki wypadzik myślę, że mile widziane plecaczki !!
Pozdrawiam
No to mamy przygotowaną traskę turystyczną i nawet z przewodnikiem :twisted: , pucować maszyny przygotować aparaty i podać kto ma kiedy wolne terminy, żeby zebrać pożądną grupkę moto, może bracia z Konina albo nawet i z Łodzi by też podjechali ?? Acha jak na taki wypadzik myślę, że mile widziane plecaczki !!
Pozdrawiam
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
512 272 500
-
- Po drugiej stronie Mocy
- Otrzymane Polubienia: 4
tak
jestem za ale wolny termin to dopiero 2 lipca, co wy na ten termin?
był ;
Intruder 750 później X11, nalatałem 64 tyś , to był moment ................12 lat
jest :
"brzydszych nie było" ??............... ważne że w 8 sekund do 200 km/h
Nobody's Perfect
692 49 69 30
Intruder 750 później X11, nalatałem 64 tyś , to był moment ................12 lat
jest :
Nobody's Perfect
692 49 69 30
-
ok
ok prędkość spacerowa, mój X potrafi również jechać 120
był ;
jest :
Nobody's Perfect
692 49 69 30
jest :
Nobody's Perfect
692 49 69 30
hehe,ja raz z chlopakami smigalem i tepo nadane przez Bartsa i jego X11 spowodowalo ze moja Suza (wtedy jeszcze GS) ledwie dyszlala a jak to rzekl Kropek "ruraz mi sie zaczerwienila" obecnie Bandit,a Bandit daje rade,ale skoro ma to byc traska ze tak powiem turystyczna to ja mysle 120-140 to beda dobre predkosci..musze sie wprawic do wyzszych predkosci
takze rzucac terminami kto kiedy moze i zbieramy ekipe..ja postaram sie dostosowac z praca do reszty ,zobaczymy jak z ATR...
pozdro!
-
- Moderator
- Polubił posty: 17
- Otrzymane Polubienia: 22
No dobra przyjmijmy wstępnie termin: niedziela 2 lipca 2006 godzina wyjazdu myslę, że ok. 10 lub 11 z Bydgoszczy żeby być około południa we Włocławku zrobić traskę pochodzić i zajechać na obiadek do karczmy w Ciechocinku przed powrotem do Bydgoszczy !!
Pozdrówka
Pozdrówka
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
512 272 500
512 272 500
-
-
- BS Brother
- Kontakt:
To w takim razie ja się też piszę, z chęcią zobaczę na żywo ludzi których wypowiedzi miałem okazję czytać na forum:)
GS 500F-->"przerobiony"-->GS 500E--->GSF650SA Bandit
tel.607274842
http://www.adwokat-pikulik.pl - porady prawne, sporządzanie pism, odszkodowania, reprezentacja przed sądami.
tel.607274842
http://www.adwokat-pikulik.pl - porady prawne, sporządzanie pism, odszkodowania, reprezentacja przed sądami.
Wow
Ale niespodzianka!!!!!!!! Bedziecie przejezdzali przez moja wioske "Bobrowniki" chętnie sie zabiore chociaz do ciechocinka dalej nie dam rady ze wzgledu na silniczek w mojej RF-ce....
Zaloze nowy temat z prosba o pomoc bo to moja pierwsza maszyna i nie bardzo jestem zoriwntowany.
Pozdrawiam i oby dopisala idealna pogoda!
Zaloze nowy temat z prosba o pomoc bo to moja pierwsza maszyna i nie bardzo jestem zoriwntowany.
Pozdrawiam i oby dopisala idealna pogoda!
-
- BS Brother
- Województwo: pomorskie
- Otrzymane Polubienia: 1
Ponieważ traska budzi zachwyt nie tylko w kujawsko-pomorskim mam pytanko . Czy poruszacie sie tylko we własnym kółku różańcowym czy przyjmiecie parę maszynek z pomorza ?
AdamOSA
3city
AdamOSA
3city
Simson SR2,WSK,JUNAK,XS400(jeszcze nie wiedziałem że SUZI jest najlepsze),GSXR400 - wynalazek , małżeństwo , chwila nieuwagi żony - GSX1300R
No i jest wymarzony pierdopęd na tor !! ( w 2012 niestety zdrada )
A do wiosny na DR-Z 400SM lub E
No i jest wymarzony pierdopęd na tor !! ( w 2012 niestety zdrada )
A do wiosny na DR-Z 400SM lub E