Suzuki gsx 1250fa tylne podnóżki

Tutaj możecie znaleźć lub podzielić się opiniami na temat motocykli z klasy On Road, a także zapytać się innych użytkowników w sprawie dręczącego Was problemu...

Moderator: bohas

Mufcio
Podpatrywacz
Województwo: świętokrzyskie

Suzuki gsx 1250fa tylne podnóżki

Post autor: Mufcio »

Hej. Mam pytanie. Wymieniał ktoś może tylne podnóżki w gsx albo bandziorku? Żona trochę narzeka na wąskie podnóżki. Chciałbym zamienić na jakieś szersze. Przeszukałem ebay i trochę na Google ale nie mogę znaleźć nic co by pasowało. Dziękuję za wszelkie info. Pozdrawiam
KROPEK
Moderator
Moderator
Województwo: kujawsko-pomorskie
Polubił posty: 23
Otrzymane Polubienia: 37

Re: Suzuki gsx 1250fa tylne podnóżki

Post autor: KROPEK »

Może ma za szerokie obuwie🤔 podnóżki chyba we wszystkich markach mają w standardowych rozmiarach ale można bez żony i bez narzekań, żart oczywiście 😂. Moim zdaniem kwestia przyzwyczajenia😎
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
Emil
Moderator
Moderator
Województwo: mazowieckie
Lokalizacja: Warszawa/okolice ("na wschód, tam gdzie cywilizacja")
Polubił posty: 8
Otrzymane Polubienia: 23

Post autor: Emil »

one wszystkie narzekają jak szerokie by nie były, taniej wychodzi przeczekać :')

swoją droga jak wbiłem do gugla "Suzuki gsx 1250fa podnóżki" to mi wyskoczyły min 4 firmy, ale czy to szersze to nie wiem
pozdrawiam,
Emil

. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal 1290S. . . było i się zmyło, ale "chyba widziałem kotecka" (Tygrys 1200)
buli175
Podpatrywacz
Województwo: kujawsko-pomorskie
Otrzymane Polubienia: 3

Post autor: buli175 »

raczej jest standard szerokości. Jedynie podpatrzeć gdzieś w innych motocyklach. Może coś jest szersze
ODPOWIEDZ