Kurcze nawet nie myślałem że ćwiczenia mogą dać tak w tyłek.
Inna sprawa że "parówa" przed i po burzy była trudna do wytrzymania. Dobrze że organizatorzy pomyśleli o napojach.
Polecam wszystkim zainteresowanym taka motoszkołe.
Można naprawdę duzo knifów się nauczyć (choćby dla mnie ciasne zawracanie) Mariusz chyba potwierdzi
W Życiu Piękne Są Tylko Chwile !
------------------------------------------
Obecnie Kawa Z650
-------------------------------------------
V-Strom DL 650
-----------------------------
był VS 750 Intruder
-----------------------------
602 256 613
a_cyz pisze:Chłopaki, puście na priva fotki z moto-szkoły, please, Irek dzięki, od Ciebie dostałem aż cztery (jak na razie) razy te same zdjęcia :lol:
Nie wiem dlaczego tak się stało. Ja mam potwierdzenie, że wszystkie zdjęcia ( czyli 11 sztuk ) zostały dostarczone. Może jeszcze dojdą. Jak nie dojdą to będziesz musiał zrobić rundkę do Chorzowa po odbiór osobisty
Dziękuję Wam wszystkim za śmiganie po betonie, a szczególnie Suzuki Poland co nam to wszystko tak tanio zorganizowało. Rzeczywiście taka szkoła to obowiązek bo zakupie własnego moto. Bardzo się przydało - szczególnie przeciwskręt - już razem z Andrzejem sprawdziłem, mogę szybciej wchodzić w zakręty Moja Suzi wprawdzie trochę się porysowała podczas tej zabawy, ale nic jej się nie stało poważnego - dzielna dziewczyna... jeszcze raz dzięki i jak coś to też niepogardzę zdjęciami