Dział dla Braci z województwa dolnośląskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
Witam wszystkich braci Suzuki , wszystkich razem i kazdego z osobna .
Jestem swiezo upieczonym forumowiczem. Turlam sie pomiescie srebrna RF600R. Do zobaczenia na drodze.
Co prawda ja witałam się 2 tyg. temu ale dopiero dziś mogłam się zalogować więc .......WITAM nową Suczkę i życzę bezkolizyjnego śmigania!!!
Cztery kółka potrafią poruszyć ciało, ale dwa ruszają duszę
--------------------------------------
GSX600F - pierwsza miłość
GS500F
K.... I ER 6n 650
K.... Versys 650
Royal 499
--------------------------------------
Dzieki dzieki za powitanie a tak przy okzaji to chcialbym w tym miejscu spytac kto we wrocku jedzi RF-ami, bo jak narazie poznalem tylko jednego wlasciciela takowego sprzeta
cya soon :twisted:
W niedziele jest Oldtimer , ma wpasc Mabolo i Gixef , jezeli ktos ma ochote to mozemy sie ustawic na miejscu , potem pewnie na rynek na piwko bezalkocholowe
Shczurek pisze:Witam wszystkich braci Suzuki , wszystkich razem i kazdego z osobna .
Jestem swiezo upieczonym forumowiczem. Turlam sie pomiescie srebrna RF600R. Do zobaczenia na drodze.
Elena pisze:Co prawda ja witałam się 2 tyg. temu ale dopiero dziś mogłam się zalogować więc .......WITAM nową Suczkę i życzę bezkolizyjnego śmigania!!!
witamy,
ale czy do przywitania nie ma SPECIALNEGO dzialu?
czy tak ciezko jest przeczytac zasady forum ?
Komarek,TransAlp,BANDIT 1200, GSX-R 1000, 1/2 Burgman 400 Albo GSX-R ... albo NIC!!!! <<< chwilowo nie działa KTM990Adventure http://www.bikepics.com/members/kolasGSXR/
kom: 796-272-069
Kolas widzialem ze jest osobne forum do tego typu postow jednak zdecydowalem sie przywitac tu poniewaz jestem dolnoslazakiem i szukam nowych znajomosci w tym rejonie za ewentualne niedogodnienia przepraszam