Tutaj możecie znaleźć lub podzielić się opiniami na temat motocykli z klasy On Road, a także zapytać się innych użytkowników w sprawie dręczącego Was problemu...
Jako że w przywitalni nadspodziewany aplauz wzbudziły zaprezentowane na mojej stronie handguardy to myśle, że i to się wam spodoba;) Tamten temat już zamknięty więc daję tutaj.
Chyba każdy właściciel motocykla posiadającego łańcuch ale centralną podstawkę to już nie koniecznie zna ten ból, który pojawia się przy konieczności smarnięcia łańcucha...Właśnie im dedykuję mój wynalazek OTO ON:)
Czekam na wasze opinie! Jak będą pozytywne to może rozpocznę masową produkcję :lol:
pomysł lepszy niż z handguardami chociaż ja nawet jak zmienie moto i tak będę musiał mieć centralke. Moto wraz z samochodem, przyczepą i rowerem trzymam w jednym garażu i każdy centymetr cenny
SV 1000 S '04 *** FZS600 '03 *** SV 1000 S '03 *** GSX-F 600 '98 *** GS 500 E Five Stars '97 *** J... jednoślad TS 350 '89
tel. 602-810-996
Do niedawna jeszcze używałem shella, ktory nie dosc ze zawsze uwalil fele niemożebnie to jeszcze potem nie szlo tego zmyc niczym innym tylko srodkiem do czyszczenia silnikow i tarciem szmatą. Doczeszczenie tylnej felgi zajmowalo mi z pol godziny po czym smarowałem, przejezdzalem jeden bak i było to samo!! :evil:
Niedawno kumpel poczęstował mnie smarem Bel Ray - musze przyznac ze w porownaniu tego gownianego shella to niebo a ziemia! Teraz juz tylko Bel Raya uzywam
Ja sie wypowiedzialem juz o produktach Bel Raya w dziale super sport.
Stwierdzam takze ze nie tylko oleje i smary sa godne polecenia ale takze kosmetyki do motocykli .