Tutaj możecie znaleźć lub podzielić się opiniami na temat motocykli z klasy Super Sport, a także zapytać się innych użytkowników w sprawie dręczącego Was problemu...
Bardzo mi się podobało mam nadzieję, że to był 1 odcinek . Super dobrany music!! Normalnie serce rośnie!! Narazie jesteś The Beściak:-) jako jedyny aktor w Bractwie. Ze słów krytyki to dlaczego tak krótko, no i gdyby szlachetny odgłos tego potwora byłby trochę głośniej wkomponowany w music, byłoby naprawdę cool!!
Pozdro i gratuluję pomysłu!!!!!!!!!!!!!
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
To ja sie moge pochwalic ze jeszcze nigdy nie mialem zadnej gleby na motocyklu,nawet malego szlifu.Co prawda jak sie jezdzilo jako dziecko na motorynkach czy innych motorowerach to czasem sie lezalo ale bez zadnych zlaman czy zwichniec,co najwyzej male otarcie skory.I mysle ze to zaprocentowalo na tym ze na motocyklach sie nie przewracam.Ale zdaje sobie sprawe ze licho nie spi i caly czas uwazam.
filmik obejrzałem - naprawdę niezły tylko ta muza rozp....ala mnie zupełnie , tego rodzaju brzdąkania pasuja chyba do jakiś wibratorów a nie do srada (bez urazy )