Maruda 250 dla początkującego - dobry pomysł, czy nie ?
Maruda 250 dla początkującego - dobry pomysł, czy nie ?
Witam wszystkich !!
Właśnie się zarejestrowałem i pisze pierwszego posta
Zastanawiam się właśnie nad wyborem mojego pierwszego (po latach prawie 20) motocykla - na pewno to ma byc cruiser...
Z tego co wyszukałem w sieci wynika, że Marauder 250 jest dla początkującego akurat - mała moc, niska prędkość i podobno całkiem tolerancyjny w prowadzeniu i nie robi niespodzianek.
Czy możecie to potwierdzić ?
I męczy mnie jeszcze jedna wątpliwość, czy będzie wygodny dla mnie, mam 188 wzrostu, a jak sie zdecyduję to kilka sezonów bym na nim chciał pojeździć...
Pozdrawiam
Właśnie się zarejestrowałem i pisze pierwszego posta
Zastanawiam się właśnie nad wyborem mojego pierwszego (po latach prawie 20) motocykla - na pewno to ma byc cruiser...
Z tego co wyszukałem w sieci wynika, że Marauder 250 jest dla początkującego akurat - mała moc, niska prędkość i podobno całkiem tolerancyjny w prowadzeniu i nie robi niespodzianek.
Czy możecie to potwierdzić ?
I męczy mnie jeszcze jedna wątpliwość, czy będzie wygodny dla mnie, mam 188 wzrostu, a jak sie zdecyduję to kilka sezonów bym na nim chciał pojeździć...
Pozdrawiam
-
- BS Brother
- Województwo: śląskie
- Kontakt:
Witam! Jak to ma być cruiser to raczej 800 ale Volusia. Ale ja i tak głosuję za "Marasiem" (dzisiaj pogłaskałem swojego pod bakiem). Stoi taki samiuśki w garażu i za słońcem się rozgląda jak tylko otwieram. :slonko: Pozdrawiam!
PLATOS VIOLETEROS CLASIKOS CLASIKEROS
RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !!
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
RF 900 R
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
To zalży jak był uzytkowany,czasami o kilka lat starszy może być w lepszej kondycji.Myslę że za jakies ok 10000 tys to kupisz cos przyzwoitego.Najlepiej wejdz np na gratka. pl wystukaj co cię interesuje albo ile masz kasy i CI wyrzuci ileś motocykli.
Pozdrawiam Marek-balcer
VZ 800, VL1500
tel. 604221832
VZ 800, VL1500
tel. 604221832
-
- BS Brother
- Województwo: śląskie
- Kontakt:
Witam! Za 10 tys. Maraudera jeszcze nie widziałem. Myślę, że 15 tys. to dolna granica przyzwoitości. Bardzo dobrze, że nie traktujesz "sprzęta" w ten sposób, że musi byc spod igły. To pomaga w trzeżwym oglądzie stanu technicznego. Oczywiście nie pomijaj niczego ale to pomaga. Pozdrawiam.
PLATOS VIOLETEROS CLASIKOS CLASIKEROS
RF 900 R
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
RF 900 R
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254