Dział dla Braci z województwa pomorskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
dzieki i jeszcze raz przepraszam ze zepsulem koncowke lansu
dzieki ze wszyscy razem zawiezliscie Karolcie do domu
zapraszam na nauki jazdy bez sprzegla...pierwsza lekcja gratis (tylko dla Was)... nawet na luz da rade wrzucic... najgorzej jest odpalic, ruszyc i z jedynki na dwojke a reszta...razem z redukcja do luzu idzie "jak po masle" jedynym wyzwaniem sa swiatala - tak aby trafic na zielone ... (to bedzie temat drugiej lekcji)
jeszcze raz dziekuje
Ostatnio zmieniony sob, 1 lip 2006, 10:18 przez dadeq, łącznie zmieniany 2 razy.
Ja również serdecznie Was pozdrawiam i dziękuje za spotkanie... "Babcia" poraz pierwszy od dłuższego czasu przejechała trasę bez zastrzeżeń... Niestety, jazda po ciemku okazała się być ponad siły mojej Oli... Moment w którym pod nos wybiegło nam dwóch nieoświetlonych rowerzystów okazał się być kulminacyjny... Dlatego już nie stawałem na stacji by się z Wami pożegnać... Pozdrawiam wszystkich serdecznie...
L_P
P.S. Coś mi się widzi, że następne moto nię będzie musiało mieć podwójnej kanapy... [/url]
Ja rowniez dziekuje. Dadeq jestes dla mnie mistrzem jazdy ekstremalnej !! Od razy zapisuje sie do Ciebie na pierwsza lekcje Wielkie wyrazy uznania!! Co do Karolci, to sama przyjemnosc i zawsze mozesz na nas liczyc.