Chętnie się z wami spotkam

Dział dla Braci z województwa mazowieckiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.

Moderator: Shenson

ODPOWIEDZ
glossy
BS Brother
BS Brother
Województwo: podkarpackie

Chętnie się z wami spotkam

Post autor: glossy »

Witam Braci i Siostry w Wawy i okolic !!

Od 3 lipca będę odbywał sześć-cio tygodniowe przeszkolenie wojskowe w Zegrzu koło Legionowa w ramach programu studenckiego , z tego co się dowiedziałem przeszkolenie odbywa się na łagodniejszych zasadach niż normalna służba zasadnicza więc prawdopodobnie będzie można wyjść z jednostki co jakiś czas .

Tak sobie pomyślałem, że jeśli by się udało wyjść w terminie spotkania BS z przyjemnością spotkałbym się z wami !! Nie wiem jak tam będzie z netem to sie okaże już niebawem. Prosiłbym kogoś z was w miare możliwości o telefon lub sesemeska na moj numer 501140261, w celu "nawiązania kontaktu". Chodzi mi o kogoś z kim bym mogł się skontaktować w sprawie ewentualnego spotkania ( nie wiem też jak będzie z dojazdem ) . Za wszelkie info lub pomoc byłbym bardzo wdzięczny . Mam nadzieję, że jeszcze będę mogł się odezwać na forum .

Pozdrawiam wszystkich !!
(motoryna, komarek, wsk-125, simsonek)->jazda na moto kumpli->GS500E 1978 r.->CZARNE B6 K1
http://www.bikepics.com/members/glossy/
kuchar
The Real One
The Real One
Województwo: mazowieckie
Otrzymane Polubienia: 1

Post autor: kuchar »

co do tego przeszkolenia nie liczylbym tak do konca na wolne :) ale zycze powodzenia :)
pierwsza SUZI :) czerwona GS 500 E
a obecnie srebrna SV 650 S :D
qgel
BS Brother
BS Brother
Województwo: mazowieckie
Polubił posty: 5

Post autor: qgel »

Glossy, daj znać jak będziesz miał wolny wieczór to się spikniemy.

PS.

A to przeszkolenie to w pułku polskiej husarii motycyklowej ? :twisted:
LS 650 Savage`91 ---> GSR600K7 ---> Diablo(GSR600 K6) ---> Rebel 500
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
glossy
BS Brother
BS Brother
Województwo: podkarpackie

Post autor: glossy »

A więc jestem na pierwszej przpustce !! Przysięga była, koniec unitarki!! Kur***** ale dali nam w dupę. Najgorsze są te jeban*** poligony ze 40 stpni w słońcu, pełne umundurowanie i naprzód, nie wspomnę o masce MP4.
Ale teraz zostało już tylko szkolenie łącznościowe, więc luzik. Będzie możliwość wychodzenia na przepustkę w każdy weekend ( to zależy od dowódcy i wyników z egzaminów ) więc qgel jak najbardzie na browara w którąś sobote możemy wyskoczyć zostało mi jeszcze 4 tygodnie szkolenia (wyślij mi sesemesem twój numer telefonu, bo jutro wracam do jednostki ). [/img]
(motoryna, komarek, wsk-125, simsonek)->jazda na moto kumpli->GS500E 1978 r.->CZARNE B6 K1
http://www.bikepics.com/members/glossy/
ODPOWIEDZ