dziwne odgłosy - vz800
dziwne odgłosy - vz800
podczas szybkiego pokonywania nierówności naszych wspaniałych, polskich dróg słyszę mocne, metaliczne uderzenia. dobiegają gdzieś z okolic dołu motocykla, raczej z tyłu.
nie jest to dobijające tylne zawieszenie - ustawiłem na najtwardsze, tym bardziej, że nie dzieje się to podczas pokonywania głębokich muld, a raczej przy krótkich "podskokach" motocykla.
odgłos jest głośny, a ja za cholere nie mogę go zlokalizować
macie jakieś pomysły (albo gdzie jechać z tym - jak mi brzęczało coś podczas jazdy to pojechałem na hamownie żeby zlokalizować - a co z "podskokami"??)?
nie jest to dobijające tylne zawieszenie - ustawiłem na najtwardsze, tym bardziej, że nie dzieje się to podczas pokonywania głębokich muld, a raczej przy krótkich "podskokach" motocykla.
odgłos jest głośny, a ja za cholere nie mogę go zlokalizować
macie jakieś pomysły (albo gdzie jechać z tym - jak mi brzęczało coś podczas jazdy to pojechałem na hamownie żeby zlokalizować - a co z "podskokami"??)?
-
- BS Brother
- Województwo: śląskie
- Kontakt:
Witam !!
Na wachaczu jest taka gumowa osłona w miejscu gdzie przechodzi nad nim łańcuch. Może się wytarła i "keta" uderza przy podbiciu koła o wachacz ??
Na wachaczu jest taka gumowa osłona w miejscu gdzie przechodzi nad nim łańcuch. Może się wytarła i "keta" uderza przy podbiciu koła o wachacz ??
PLATOS VIOLETEROS CLASIKOS CLASIKEROS
RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !!
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !!
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254