No i odbyła sie kolejna motoszkoła
Moderator: Shenson
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
No i odbyła sie kolejna motoszkoła
Wczoraj tj. w niedziele o godzinie 10 tej rozpoczęły się zmagania 9 ciu śmiałków. Z bractwa pojawiłem sie ja, Ydrawt i Pinio (na gsxf 600). Zajęcia trwały ponad 8 godzin i było całkiem sympatycznie. Nie obyło sie oczywiście bez atrakcji... jeden kolega miał wywrotkę, ja przy szybkim slalomie przytarłem delikatnie tłumik za mocno przechylając motocykl, a Ydrawt przebił oponę bo na lotnisku leżał jakiś blachowkręt i wkręcił mu się w tylną gumę.
Uważam że jak ktoś ma czas to powinien go poświęcić na coś takiego bo na prawdę sporo można się nauczyć. A dziś.... cóż obolałe nadgarstki, szyja, plecy... ale za to spora satysfakcja. Polecam
Uważam że jak ktoś ma czas to powinien go poświęcić na coś takiego bo na prawdę sporo można się nauczyć. A dziś.... cóż obolałe nadgarstki, szyja, plecy... ale za to spora satysfakcja. Polecam
I znów na 2oo... oficjalny powrót BANDZIORA !!!!
BLACK GSF1200S
gg 11802
kom. 506 503 611
BLACK GSF1200S
gg 11802
kom. 506 503 611
Byłem i ja
Chyba najlepiej wydane 70 dych w moim życiu
Dzieki temu kursowi sporo sie nauczyłem i poczułem się pewniej na moto.
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
Jak to nie dojechaliście... co się stało?radez9 pisze:Witam uczestników - było super. Ale nadgarstki mam do wymiany .....
Szkoda tylko że przez spaloną zapiekankę nie dojechaliśmy do Czerska ))
Pinio - trzeba sie umówić na poprawkę !
Jak będą to ja też chcęradez9 pisze:PS.Są już gdzieś do ściągnięcia zdjęcia ze szkolenia?
I znów na 2oo... oficjalny powrót BANDZIORA !!!!
BLACK GSF1200S
gg 11802
kom. 506 503 611
BLACK GSF1200S
gg 11802
kom. 506 503 611
Miałem na myśli my = znaczy ja i moja Pani - bo ona też pojechała swoim GS.andluk pisze:Jak to nie dojechaliście... co się stało?radez9 pisze:Witam uczestników - było super. Ale nadgarstki mam do wymiany .....
Szkoda tylko że przez spaloną zapiekankę nie dojechaliśmy do Czerska ))
Pinio - trzeba sie umówić na poprawkę !
Prawie dojechaliśmy - ale musieliśmy wrócić bo w pośpiechu zapiekanka została w piekarniku włączona - oooopsss ((((
Więc powinienem napisać - nie wszyscy dojechali ))
PS. Dziwnie się na mnie patrzyli ludzie w autach jak parę razy poćwiczyłem pulsacyjne hamowanie na światłach. Pewnie mysleli że jakieś hamulce mam nie ten tego ))
Heja
My z kolega na V stromie dojechalismy do Czerska (nie było przypalonych zapiekanek, ale udało się wejśc na Krzysia tzn gratis).
W drodze powrotnej katamaran sunał na czołówkę ze mną. Wstrzymałem oddech (tego uczyli na szkoleniu przecież), chciałem zachamować awaryjnie (wszyscy wiemy jak )). Na szczęscie ten wieśniak zjechał (czerwone seicento na WPI) przy około 80-90 km/h zjechał na moje pobocze i dalej kontynuował podróż z czwórką przyjaciół na pokładzie.
ale fakt - nadgarstki łoj bolą.
Pinio
My z kolega na V stromie dojechalismy do Czerska (nie było przypalonych zapiekanek, ale udało się wejśc na Krzysia tzn gratis).
W drodze powrotnej katamaran sunał na czołówkę ze mną. Wstrzymałem oddech (tego uczyli na szkoleniu przecież), chciałem zachamować awaryjnie (wszyscy wiemy jak )). Na szczęscie ten wieśniak zjechał (czerwone seicento na WPI) przy około 80-90 km/h zjechał na moje pobocze i dalej kontynuował podróż z czwórką przyjaciół na pokładzie.
ale fakt - nadgarstki łoj bolą.
Pinio
Re: Byłem i ja
tyYDRAWT pisze:Chyba najlepiej wydane 70 dych w moim życiu
Ydraft jak guma???
Witam
Motoszkola super, Czersk tez
To fak, ze .... (wstawic odpowiednie okreslenie) na drodze to nie brakuje i motoszkola sie przydaje. Po przygodzie z seicento troche bardziej uwazalem i musialem przetestowac omijanie przeszkody jak gosc w czarnym audi zapomnial, ze jak sie skreca z podpozadkowanej w lewo, to trzeba spojrzec w prawo :evil: . Jedna poprawke trzeba bedzie wprowadzic na motoszkole - jak sie omija przeszkode to trzeba z klaksonem - mi to troche pomoglo, bo gosc troche ciasniej ten zakret zrobil i latwiej sie bylo zmiescic.
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na trasie
Czerek
V-Strom 650
Motoszkola super, Czersk tez
To fak, ze .... (wstawic odpowiednie okreslenie) na drodze to nie brakuje i motoszkola sie przydaje. Po przygodzie z seicento troche bardziej uwazalem i musialem przetestowac omijanie przeszkody jak gosc w czarnym audi zapomnial, ze jak sie skreca z podpozadkowanej w lewo, to trzeba spojrzec w prawo :evil: . Jedna poprawke trzeba bedzie wprowadzic na motoszkole - jak sie omija przeszkode to trzeba z klaksonem - mi to troche pomoglo, bo gosc troche ciasniej ten zakret zrobil i latwiej sie bylo zmiescic.
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na trasie
Czerek
V-Strom 650
Witam,
zgalasz sie posiadacz zdjec
Troche potrwalo zanim sie zalotowalem, ale mialem male klopoty techniczne...
Jutro powinienem podeslac linka do zdjec (i nawet 3 filmikow). Jest tego troche w sumie ok 170 MB (sic!). Znalazlo sie tez fajne ujecie wkreta w oponie Ydraft! (a propos mam nadzieje, ze laczek juz polatany)
Pozdrawiam kursantow i do zobaczenia na lataniu... (moze juz nawet jutro bo sie wybieram na spotkanie... przynajmniej taki jest plan)
zgalasz sie posiadacz zdjec
Troche potrwalo zanim sie zalotowalem, ale mialem male klopoty techniczne...
Jutro powinienem podeslac linka do zdjec (i nawet 3 filmikow). Jest tego troche w sumie ok 170 MB (sic!). Znalazlo sie tez fajne ujecie wkreta w oponie Ydraft! (a propos mam nadzieje, ze laczek juz polatany)
Pozdrawiam kursantow i do zobaczenia na lataniu... (moze juz nawet jutro bo sie wybieram na spotkanie... przynajmniej taki jest plan)