Sroda, czwartek? Tradycja - kawa Ostrzyce ?
Moderator: motorynka
No i odstaliśmy po "łapkach" Sorki Gero - ten specyficzny sposób wypowiedzi na "na cześć" naszego sympatycznego kolegi, którego dość długo z nami nie było, broń Boże chęć wyżycia się czy obrażenia kogoś... Jeżeli ktokolwiek poczuł się urażony - bardzo przepraszam w imieniu pomorza - i zapraszam serdecznie do nas. Poznanie nas to jedyna droga na zrozumienie
A co do Srody - 19.00 Chwaszczyno - szybki lans pod okna szpitala w intecji szykiego Kropkowego wyzdrowienia i haja do Ostrzyc. Dobre ?
L_Pablo
A co do Srody - 19.00 Chwaszczyno - szybki lans pod okna szpitala w intecji szykiego Kropkowego wyzdrowienia i haja do Ostrzyc. Dobre ?
L_Pablo
-
- BS Brother
- Województwo: -
No i co teraz bedziemy pisac?
No coz pozostaje nam tylko wypowiedzi slowne w tyej jakze pieknej stronie polskiego jezyka
Jeszcze raz mocno ubolewam nad niemoznoscia bycia z wami jutro!!
Pamietajcie by Kropka ucalowac w moim stylu
Pozdrawiam
No coz pozostaje nam tylko wypowiedzi slowne w tyej jakze pieknej stronie polskiego jezyka
Jeszcze raz mocno ubolewam nad niemoznoscia bycia z wami jutro!!
Pamietajcie by Kropka ucalowac w moim stylu
Pozdrawiam
Kiedy siędzę na maszynie totalny czuję luz
Włączam silnik, daję kopa, za mną tylko kurz.
tel. 608416704 Spik,GG 2677557
GSX 600F - sprzedana
SV 1000S K3/K4 - sprzedana
Włączam silnik, daję kopa, za mną tylko kurz.
tel. 608416704 Spik,GG 2677557
GSX 600F - sprzedana
SV 1000S K3/K4 - sprzedana
sroda moze byc - ale w sumie to z Czitonem nie rozmwaiam...bo sie jeszcze zaraze Hayabusą (wiem, wiem - fajne moto)... Pablo chłopie - co sie z Toba stalo ?
mam nadzieje ze sie uwine z regeneracja amorka
nawet nie wiecie jakie to przyjemne jechac w deszczu i gradzie - wlasnie wrocilem, a po drodze spotkalem oberwanie chmury...Karola miala dobrze...w puszce, a ja pod prysznicem spod kol ciezarowek...
Cziton - mi tez gasnie jak woda zaleje od gory...
mam nadzieje ze sie uwine z regeneracja amorka
nawet nie wiecie jakie to przyjemne jechac w deszczu i gradzie - wlasnie wrocilem, a po drodze spotkalem oberwanie chmury...Karola miala dobrze...w puszce, a ja pod prysznicem spod kol ciezarowek...
Cziton - mi tez gasnie jak woda zaleje od gory...