Kolejne spotkanie

Dział dla Braci z województwa śląskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.

Moderator: SEBIKS

freex

lee

Post autor: freex »

festiwal ZAJEBISTY!!. pozdrawiam tych spotkalem (w szczegolnosci desmont'a, osame i kulke) i tych co nie spotkalem. niestety za duzo z Wami nie poimprezowalem poniewaz przyjechalem z "dalekich stron" z inna ekipa i nie wypadalo mi z tamtad zniknac na dzialke do osamy:)) Wielkie dzieki za zaproszenie i nastepnym razem napewno sie pojawie (na dzialce oczywiscie) :))

pozdr.
snajper
Moderator
Moderator
Województwo: śląskie
Polubił posty: 35
Otrzymane Polubienia: 73

Post autor: snajper »

Witam
Dzieki za gościnę Osama i sprawne przejazdy z działki i na działkę bo festiwal wiadomo,pozostała mi tylko opaska na ręku co jej jeszcze nie zdjąłem.Za rok będę napewno .Fotorelacja wkrótce.
Funny
BS Brother
BS Brother
Kontakt:

Post autor: Funny »

Witam, witam !

Co do słów że nieobecni mają żałować sie zgadzam !
ŻAŁUJCIE bo macie czego. Impra była świetna .... mimo chwilowych złośliwości ze strony Matki Natury było bardzo zabawnie ... co pewnie w krótce zobaczycie.

Jeżeli chodzi o Desmonda i mnie to faktycznie coś nas połączyło :oops: .... pęcherzyk !

No właśnie Łukasz szykuj wyprawkę bo wody z pęcherzyka odeszły :> :jump: !

Ja teraz moi drodzy jestem 3 tygodnie poza zasięgiem ! Jade w góry bo w końcu mam urlop :jump: :jumpie: !!!

Jak ktoś będzie chętny na wycieczkę to zapraszam do Bukowiny Tatrzańskiej od 6-13 sierpnia są tam Sabałowe Bajania ! Takie święto Bukowiny. Super imprezy i zabawa :beer: :party: !

Pozdrawiam i do zobaczyska !!!

Bez odbioru do dnia powrotu !

:cmok: :papapa:
Plecakiem być to też fajna rzecz :-) !

Kom. 503-170-464
Desmont
BS Brother
BS Brother

Post autor: Desmont »

:oops: :sorry:
PZDR
Desmont
Suzi SV1000S '04 ;) najpiekniejszy dzwiek V-ki.
Co dwie lufy to nie jedna, co akrapki to akrapki

Obrazek Obrazek
GG2404004; tel. 607 082 621; skype: lukasz.pio
Zablokowany