pozdr.
Kolejne spotkanie
Moderator: SEBIKS
lee
festiwal ZAJEBISTY!!. pozdrawiam tych spotkalem (w szczegolnosci desmont'a, osame i kulke) i tych co nie spotkalem. niestety za duzo z Wami nie poimprezowalem poniewaz przyjechalem z "dalekich stron" z inna ekipa i nie wypadalo mi z tamtad zniknac na dzialke do osamy:)) Wielkie dzieki za zaproszenie i nastepnym razem napewno sie pojawie (na dzialce oczywiscie)
)
pozdr.
pozdr.
-
- BS Brother
- Województwo: śląskie
- Kontakt:
Witam, witam !
Co do słów że nieobecni mają żałować sie zgadzam !
ŻAŁUJCIE bo macie czego. Impra była świetna .... mimo chwilowych złośliwości ze strony Matki Natury było bardzo zabawnie ... co pewnie w krótce zobaczycie.
Jeżeli chodzi o Desmonda i mnie to faktycznie coś nas połączyło :oops: .... pęcherzyk !
No właśnie Łukasz szykuj wyprawkę bo wody z pęcherzyka odeszły :> :jump: !
Ja teraz moi drodzy jestem 3 tygodnie poza zasięgiem ! Jade w góry bo w końcu mam urlop :jump: :jumpie: !!!
Jak ktoś będzie chętny na wycieczkę to zapraszam do Bukowiny Tatrzańskiej od 6-13 sierpnia są tam Sabałowe Bajania ! Takie święto Bukowiny. Super imprezy i zabawa
:party: !
Pozdrawiam i do zobaczyska !!!
Bez odbioru do dnia powrotu !
:cmok: :papapa:
Co do słów że nieobecni mają żałować sie zgadzam !
ŻAŁUJCIE bo macie czego. Impra była świetna .... mimo chwilowych złośliwości ze strony Matki Natury było bardzo zabawnie ... co pewnie w krótce zobaczycie.
Jeżeli chodzi o Desmonda i mnie to faktycznie coś nas połączyło :oops: .... pęcherzyk !
No właśnie Łukasz szykuj wyprawkę bo wody z pęcherzyka odeszły :> :jump: !
Ja teraz moi drodzy jestem 3 tygodnie poza zasięgiem ! Jade w góry bo w końcu mam urlop :jump: :jumpie: !!!
Jak ktoś będzie chętny na wycieczkę to zapraszam do Bukowiny Tatrzańskiej od 6-13 sierpnia są tam Sabałowe Bajania ! Takie święto Bukowiny. Super imprezy i zabawa
Pozdrawiam i do zobaczyska !!!
Bez odbioru do dnia powrotu !
:cmok: :papapa:
Plecakiem być to też fajna rzecz
!
Kom. 503-170-464
Kom. 503-170-464