Cicho wszędzie, ciepło wszędzie, co to będzie??
Moderator: KROPEK
-
- Po drugiej stronie Mocy
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Kontakt:
Cicho wszędzie, ciepło wszędzie, co to będzie??
Wiem, że temperatura cały czas nie pozwalała na normalne egzystowanie na tym świecie, ale za cicho tu!! Trza coś kombinować!! jakiś mały wypadzik, że o paintballu nie wspomne. Ja teraz w sobotę emigruje nad morze, ale jak tylko wrócę organizuję jakiś mały sparing w paintballa;) do tego trzeba się jakoś zdzwonić i umówić na wspólne latanko ]:-> Mój bracki zakupił B6 także jest nas coraz więcej;) Co prawda on się dopiero wprawia, ale już niedługo:) Teraz czeka na rejestrację w bractwie;) Piszcie czy żyjecie!!!!!!!!!!!!!!
kom. 796 090 896
GMINA
GMINA
-
- Po drugiej stronie Mocy
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Kontakt:
Więc co do sprzętu to jasne że wszystko się wypozycza, no chyba że ktoś z braci ma swój sprzęt:)
Koszty tego sportu zamieszczam poniżej:
20 zł kosztuje wypożyczenie sprzętu-nowy marker pirhania lub tipmann na sprężone powietrze i termiczne nowe maski + mundur
30 zł każde 200 kulek
do 50 osób bez problemu
http://www.paintball.bzi.pl
Co do wspólnego śmiganka to my z ntalią no i nasz nowy brat czyli mój brat ;P się piszemy!!:) Tylko czekam na łańcuszek rozrządu, w poniedziałek wymianiam i mozemy śmigać!! ]:-> dam znać jak zrobie moje cacko, oblukamy pogodę i się mozemy spotkać!!
Pozdro!!
PS: przy tym wspólnym śmigu moglibyśmy ustalić konkretny termin paintballa napisać na forum tak żeby nie tylko kuj.-pom ale moze i inni bracia się z nami wspólnie pobawili!!
Koszty tego sportu zamieszczam poniżej:
20 zł kosztuje wypożyczenie sprzętu-nowy marker pirhania lub tipmann na sprężone powietrze i termiczne nowe maski + mundur
30 zł każde 200 kulek
do 50 osób bez problemu
http://www.paintball.bzi.pl
Co do wspólnego śmiganka to my z ntalią no i nasz nowy brat czyli mój brat ;P się piszemy!!:) Tylko czekam na łańcuszek rozrządu, w poniedziałek wymianiam i mozemy śmigać!! ]:-> dam znać jak zrobie moje cacko, oblukamy pogodę i się mozemy spotkać!!
Pozdro!!
PS: przy tym wspólnym śmigu moglibyśmy ustalić konkretny termin paintballa napisać na forum tak żeby nie tylko kuj.-pom ale moze i inni bracia się z nami wspólnie pobawili!!
kom. 796 090 896
GMINA
GMINA
Witam!
O ile pogodyna dopisze to wybieramy sie z Bartasem w nd na tor do Posen (jako kibice oczywiscie).
Szczegolowy harmonogram tu: http://www.aw.poznan.pl/imprezy2006/200 ... /index.htm
11.30 – otwarcie zawodów
11.45 – wyjazd z depot do wyścigu Pucharu Suzuki i Wólczanki ....jednoślad
12.40 – wyjazd z depot do wyścigu kl. Superstock 1000 i Superbike
13.45 – wyjazd z depot do wyścigu Pucharu Y... jednoślad
14.35 – wyjazd z depot do wyścigu kl. Superstock 600
15.35 – wyjazd z depot do wyścigu Pucharu PZM kl. Rookie (obydwie)
16.30 – wyjazd z depot do wyścigu Pucharu PZM kl. Pretendent
pzdr
prymek
P.S. No chyba ze zwyciezy TV4 i Kubica na Hungaroringu w F1!!!
O ile pogodyna dopisze to wybieramy sie z Bartasem w nd na tor do Posen (jako kibice oczywiscie).
Szczegolowy harmonogram tu: http://www.aw.poznan.pl/imprezy2006/200 ... /index.htm
11.30 – otwarcie zawodów
11.45 – wyjazd z depot do wyścigu Pucharu Suzuki i Wólczanki ....jednoślad
12.40 – wyjazd z depot do wyścigu kl. Superstock 1000 i Superbike
13.45 – wyjazd z depot do wyścigu Pucharu Y... jednoślad
14.35 – wyjazd z depot do wyścigu kl. Superstock 600
15.35 – wyjazd z depot do wyścigu Pucharu PZM kl. Rookie (obydwie)
16.30 – wyjazd z depot do wyścigu Pucharu PZM kl. Pretendent
pzdr
prymek
P.S. No chyba ze zwyciezy TV4 i Kubica na Hungaroringu w F1!!!
A jednak F1 zwyciezylo (deszczyk)!
Kubica jest WIELKI!!!
Moze doczekamy tez jakiegos polskiego Vale na MotoGp?
pzdr
prymek
P.S. A`propos wspolnego smiganka to: jest pogoda w weekend to jedziemy (tak bylo pewnej nd o 16.00 z Andrzejem Erłanem i plecaczkami smig nad moze na rybke i spowrotem)-nie ma pozostaja 4-kolka!Z planowania jak widac po wypadzie do Włocka i paintballu itp. wychodzi ...
Kubica jest WIELKI!!!
Moze doczekamy tez jakiegos polskiego Vale na MotoGp?
pzdr
prymek
P.S. A`propos wspolnego smiganka to: jest pogoda w weekend to jedziemy (tak bylo pewnej nd o 16.00 z Andrzejem Erłanem i plecaczkami smig nad moze na rybke i spowrotem)-nie ma pozostaja 4-kolka!Z planowania jak widac po wypadzie do Włocka i paintballu itp. wychodzi ...