Cicho wszędzie, ciepło wszędzie, co to będzie??

Dział dla Braci z województwa kujawsko-pomorskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.

Moderator: KROPEK

ODPOWIEDZ
Bidziu
Po drugiej stronie Mocy
Po drugiej stronie Mocy
Województwo: kujawsko-pomorskie
Kontakt:

Cicho wszędzie, ciepło wszędzie, co to będzie??

Post autor: Bidziu »

Wiem, że temperatura cały czas nie pozwalała na normalne egzystowanie na tym świecie, ale za cicho tu!! Trza coś kombinować!! jakiś mały wypadzik, że o paintballu nie wspomne. Ja teraz w sobotę emigruje nad morze, ale jak tylko wrócę organizuję jakiś mały sparing w paintballa;) do tego trzeba się jakoś zdzwonić i umówić na wspólne latanko ]:-> Mój bracki zakupił B6 także jest nas coraz więcej;) Co prawda on się dopiero wprawia, ale już niedługo:) Teraz czeka na rejestrację w bractwie;) Piszcie czy żyjecie!!!!!!!!!!!!!!
kom. 796 090 896

GMINA
rookie

Post autor: rookie »

Bidziu,

dzisiaj wrocilem na droge....
lagi byly cale, wymienilem olej w amorach, tyl tez jest twardszy,
staram sie na nowo przyzywyczic i chetnie bym poznal reszte ekipy z bydy

pozdr
rookie
Kesey

Post autor: Kesey »

a do paintballa trzeba mieć swój sprzęt czy wypożyczanie itp. ?
bo Bydgoszcz to nie aż tak daleko :)
Bidziu
Po drugiej stronie Mocy
Po drugiej stronie Mocy
Województwo: kujawsko-pomorskie
Kontakt:

Post autor: Bidziu »

Więc co do sprzętu to jasne że wszystko się wypozycza, no chyba że ktoś z braci ma swój sprzęt:)

Koszty tego sportu zamieszczam poniżej:

20 zł kosztuje wypożyczenie sprzętu-nowy marker pirhania lub tipmann na sprężone powietrze i termiczne nowe maski + mundur

30 zł każde 200 kulek
do 50 osób bez problemu
http://www.paintball.bzi.pl

Co do wspólnego śmiganka to my z ntalią no i nasz nowy brat czyli mój brat ;P się piszemy!!:) Tylko czekam na łańcuszek rozrządu, w poniedziałek wymianiam i mozemy śmigać!! ]:-> dam znać jak zrobie moje cacko, oblukamy pogodę i się mozemy spotkać!!

Pozdro!!

PS: przy tym wspólnym śmigu moglibyśmy ustalić konkretny termin paintballa napisać na forum tak żeby nie tylko kuj.-pom ale moze i inni bracia się z nami wspólnie pobawili!!
kom. 796 090 896

GMINA
prymek

Post autor: prymek »

Witam!
O ile pogodyna dopisze to wybieramy sie z Bartasem w nd na tor do Posen (jako kibice oczywiscie).
Szczegolowy harmonogram tu: http://www.aw.poznan.pl/imprezy2006/200 ... /index.htm

11.30 – otwarcie zawodów

11.45 – wyjazd z depot do wyścigu Pucharu Suzuki i Wólczanki ....jednoślad

12.40 – wyjazd z depot do wyścigu kl. Superstock 1000 i Superbike

13.45 – wyjazd z depot do wyścigu Pucharu Y... jednoślad

14.35 – wyjazd z depot do wyścigu kl. Superstock 600

15.35 – wyjazd z depot do wyścigu Pucharu PZM kl. Rookie (obydwie)

16.30 – wyjazd z depot do wyścigu Pucharu PZM kl. Pretendent

pzdr
prymek

P.S. No chyba ze zwyciezy TV4 i Kubica na Hungaroringu w F1!!!
prymek

Post autor: prymek »

A jednak F1 zwyciezylo (deszczyk)!
Kubica jest WIELKI!!!
Moze doczekamy tez jakiegos polskiego Vale na MotoGp?
pzdr
prymek
P.S. A`propos wspolnego smiganka to: jest pogoda w weekend to jedziemy (tak bylo pewnej nd o 16.00 z Andrzejem Erłanem i plecaczkami smig nad moze na rybke i spowrotem)-nie ma pozostaja 4-kolka!Z planowania jak widac po wypadzie do Włocka i paintballu itp. wychodzi ...
ODPOWIEDZ