może już najwyższy czas drogie siostry i bracia na jakieś wspólne nawijanie kilometrów, a nie tylko przesiadywanie po knajpkach??
ja osobiście odwiedziłbym Ogrodzieniec, co wy na to??
termin raczej będzie narzucony z góry i będzie to niedziela 20.08, godz 9.00 pod znanym wszem i wobec Mc Donaldem przy Geant na 3 Stawach, - w sobotę niestety jestem w pracy
\m/-_-\m/
Nie pisać do mnie PW na forum BS - dzwonić (za rzadko tu jestem)
Również wstępnie się piszę. Coprawda jeszcze na starym moto ( na którego poszukuję zaineresowanego ) i bez Dominiki ( ze względu na zdrowie mama ją nie chce puścić ) ale będę bo już się stęskniłem za Wami. Mam nadzieję, że pogoda się poprawi i szybko miną dni i nadejdzie niedziela Pozdrawiam.
Zamiast plaszczyc tylki na fotelach trzeba sie bylo ze mna przeleciec w Tatry!
Co do 20-08, to raczej nie. Ale moze wpadne rano zeby sie z Wami przywitac?
Ja niestety raczej nie dam rady, choć jestem zwolennikiem zdecydowanie wypadów na których można nakręcić parę kilometrów...Jadę w poniedziałek na tor do Poznania, więc dwa dni z rzędu nie wygospodaruję wolnego czasu . Zapraszam zainteresowanych a pozostałym życzę udanej pogody (byłem w ogrodzieńcu wczoraj, tyle że inaczej :auto: , z dzieciakiem, wiało że głowę chciało urwać...) Aaaaaa, jeszcze jedno, jak znajdziecie duży, bordowy parasol, to MÓJ!!!! W tym całym wietrznym zamieszaniu zostawiłem go gdzieś na zamku