Czy w czwartek jedziemy na kawę do Ostrzyc??
Moderator: motorynka
-
- The Real One
- Województwo: pomorskie
Czy w czwartek jedziemy na kawę do Ostrzyc??
Witam! Pytanie jak wyżej, możnaby się spotkać co by dogadać parę szczegółów nt następnych wypadów (m. in.) i zobaczyć Wasze sympatyczne facjaty A jakby co - to godz. 19 na rondzie Chwaszczyno pasuje? pozdro
Federały są jak pieczarki - najpierw rzucasz im gówno a potem trzymasz w mroku...
Seta - przeciez nie pada swieci slonce i mam nadzieje ze tak zostanie do konca dnia :twisted:
Frycu - na szybka turystyke przyjdzie jeszcze czas... :twisted: ale na zmiane kierunku wycieczki sie pisze.
np. cos takiego:
http://www.mfoto.pl/show.php?id=85626
od razu mowie ze nie znam trasy, nie mam czasu zajac sie spisaniem miejscowosci i nie bede prowadzic jest to propozycja taka "na szybko"
Frycu - na szybka turystyke przyjdzie jeszcze czas... :twisted: ale na zmiane kierunku wycieczki sie pisze.
np. cos takiego:
http://www.mfoto.pl/show.php?id=85626
od razu mowie ze nie znam trasy, nie mam czasu zajac sie spisaniem miejscowosci i nie bede prowadzic jest to propozycja taka "na szybko"
Pomysl na zmiane trasy jak najbardziej, ale widze ze co poniektorzy (dadeq) maja ochote na trase dla motocykli enduro Jesli chcecie ja moge poprowadzic do We-wa przez rozne dziwne zakamarki
Macias, Piotras pamietacie traske przez Donimierz :twisted:
A tak powaznie to pewnie na miejscu i tak sie wszystko ustali Zatem przybywajcie tlumnie Siostry i Bracia !!
Do zobaczenia
Macias, Piotras pamietacie traske przez Donimierz :twisted:
A tak powaznie to pewnie na miejscu i tak sie wszystko ustali Zatem przybywajcie tlumnie Siostry i Bracia !!
Do zobaczenia
-
- BS Brother
- Województwo: pomorskie
trasa moze byc ale nie przez te wioski co Ruffik o nich pisze !! tam jest masakra !! !! !! jak raz nas wywiozl w te okolice to myslalem ze kregoslup mi wyjdzie przez glowe ale co tam, dzisiaj wezme ponton i nie bede zwracal uwagi na dziury
sija
sija
Kiedy siedze na maszynie, totalny czuje luz...
MZ ETZ 251
Bandit 600N '98-sprzedany
SV 1000S '03 + Yoshi TriOwal-sprzedany
Hayabusa K8 + TwoBrothers-sprzedany
Hayabusa K9-sprzedany
kom: 505-173-368.
MZ ETZ 251
Bandit 600N '98-sprzedany
SV 1000S '03 + Yoshi TriOwal-sprzedany
Hayabusa K8 + TwoBrothers-sprzedany
Hayabusa K9-sprzedany
kom: 505-173-368.