8-10 IX Zakopane
Moderator: motorynka
8-10 IX Zakopane
Siema Siostry i Bracia
Po niezwykle udanym weekendzie w Giżycku (niektórzy mówią w Giżu :twisted: ) czas chyba sie zastanowić co będziemy robić za 2 tygodnie. Padła propozycja wyjazdu w góry dlatego też myśle, że nie ma na co czekać tylko trzeba powoli wyjazd organizować i zbierać chętnych
Moi znajomi polecają niedrogą Willę u Zająców jakieś 0,5 km od Nosala. Warunki ok, ogrodzony parking, duży grill w ogrodzie, czysto i bez zarzutów. Dzwoniłem dziś miejsca są, cena 40 zl/osoba. Podaję link:
http://www.noclegi.zakopaneonline.pl/in ... 7&jak=solo
Bardzo jestem ciekaw Waszych opinii.
Pozdrawiam
Ruffik
Po niezwykle udanym weekendzie w Giżycku (niektórzy mówią w Giżu :twisted: ) czas chyba sie zastanowić co będziemy robić za 2 tygodnie. Padła propozycja wyjazdu w góry dlatego też myśle, że nie ma na co czekać tylko trzeba powoli wyjazd organizować i zbierać chętnych
Moi znajomi polecają niedrogą Willę u Zająców jakieś 0,5 km od Nosala. Warunki ok, ogrodzony parking, duży grill w ogrodzie, czysto i bez zarzutów. Dzwoniłem dziś miejsca są, cena 40 zl/osoba. Podaję link:
http://www.noclegi.zakopaneonline.pl/in ... 7&jak=solo
Bardzo jestem ciekaw Waszych opinii.
Pozdrawiam
Ruffik
-
- BS Brother
- Województwo: -
No ja standardowo odpadam
Skad wy tyle czasu bierzecie na takie eskapady???
Milej zabawy, no i skoro ten wyjazd ma byc w czwartek za tydzien to sie nie zobaczymy bo ja akurat mam czas na czwartkowe smiganie a was przeciez nie bedzie No coz szkoda no ale nie ma tego zlego
Pozdrawiam.
Skad wy tyle czasu bierzecie na takie eskapady???
Milej zabawy, no i skoro ten wyjazd ma byc w czwartek za tydzien to sie nie zobaczymy bo ja akurat mam czas na czwartkowe smiganie a was przeciez nie bedzie No coz szkoda no ale nie ma tego zlego
Pozdrawiam.
Kiedy siędzę na maszynie totalny czuję luz
Włączam silnik, daję kopa, za mną tylko kurz.
tel. 608416704 Spik,GG 2677557
GSX 600F - sprzedana
SV 1000S K3/K4 - sprzedana
Włączam silnik, daję kopa, za mną tylko kurz.
tel. 608416704 Spik,GG 2677557
GSX 600F - sprzedana
SV 1000S K3/K4 - sprzedana
-
- BS Brother
- Województwo: pomorskie
mega fajny pensjonat z super wyposazeniem i za taka kase !! jak ktos zasponsoruje mi paliwko to jade juz za spanie sam zaplace
tak wiec czekam na deklaracje jakiegos sponsora lub sponsorki
pozdrawiam
tak wiec czekam na deklaracje jakiegos sponsora lub sponsorki
pozdrawiam
Kiedy siedze na maszynie, totalny czuje luz...
MZ ETZ 251
Bandit 600N '98-sprzedany
SV 1000S '03 + Yoshi TriOwal-sprzedany
Hayabusa K8 + TwoBrothers-sprzedany
Hayabusa K9-sprzedany
kom: 505-173-368.
MZ ETZ 251
Bandit 600N '98-sprzedany
SV 1000S '03 + Yoshi TriOwal-sprzedany
Hayabusa K8 + TwoBrothers-sprzedany
Hayabusa K9-sprzedany
kom: 505-173-368.
-
- The Real One
- Województwo: pomorskie
Ja pier%@$#!! Kawał drogi. Nie za mało dni na taki wyjazd? Pytamboniewiem. No ale może ja się nie znam... :? Hmmm
PS. Proponuję trasę Rębiechowo-Kraków Balice. 1 godz 20min
PSS. A jaki jest plan wycieczki (zwiedzania) ??
PS. Proponuję trasę Rębiechowo-Kraków Balice. 1 godz 20min
PSS. A jaki jest plan wycieczki (zwiedzania) ??
Federały są jak pieczarki - najpierw rzucasz im gówno a potem trzymasz w mroku...
Trasa Rebiechowo (Lech Walesa Airport) - Krakow Balice odpada. Ze wzgledu na ostatnie zamiesznie na lotniskach, nie mozna brac juz bagazu podrecznego na poklad , a z Krakowa do Zakopca tez trzeba dojechac na 2 kolach :twisted: A tak powaznie.
Pomysl wyjazdu w gory zapodal ostatnio nasz Naczelny Buntownik Dadeq, daleko... to fakt, zwłaszcza dla mojego GS'a, ale mi sie osobiscie podoba i ja trzymajac sie obowiazujacej nomenklatury - jestem chetny
Co do planowania ... Roznie nam to wychodzi, zwlaszcza realizacja. Temat do przemyslenia, atrakcje do ustalenia, dlatego tez zastanowcie sie kto chce jechac, a szczegoly ustalimy na spotkaniu w czwartek.
Pozdrawiam
Ruffik
Pomysl wyjazdu w gory zapodal ostatnio nasz Naczelny Buntownik Dadeq, daleko... to fakt, zwłaszcza dla mojego GS'a, ale mi sie osobiscie podoba i ja trzymajac sie obowiazujacej nomenklatury - jestem chetny
Co do planowania ... Roznie nam to wychodzi, zwlaszcza realizacja. Temat do przemyslenia, atrakcje do ustalenia, dlatego tez zastanowcie sie kto chce jechac, a szczegoly ustalimy na spotkaniu w czwartek.
Pozdrawiam
Ruffik
-
- BS Brother
- Województwo: -
- Kontakt:
To ustalajcie szczegoly i mnie poinformujcie....... mnie nie bedzie w czwartek - ale ja na wszystko sie zgadzam wiec do dyskusji i tak sie nie nadaje :twisted:
PS Plan jest jeden: daleko;) - no ale mozna te daleko troche przyblizyc jak by to komus pomoglo w kwestii finansowej.....
PSS Pamietajcie zeby pogode zamowic bo ja kondoma ciagle nie mam i nie bede juz w tym sezonie miala :twisted:
PS Plan jest jeden: daleko;) - no ale mozna te daleko troche przyblizyc jak by to komus pomoglo w kwestii finansowej.....
PSS Pamietajcie zeby pogode zamowic bo ja kondoma ciagle nie mam i nie bede juz w tym sezonie miala :twisted:
Życie ze mną to przejażdżka....do PIEKŁA!
zakopane miasto cudne
Witam, zazdroszczę znowu mnie omija ale co zrobić śluby w sobotę... Niecierpliwie czekam na foto relację. Pozdrowienia