Klocki hamulcowe firmy SCHUH???

Tutaj możecie znaleźć lub podzielić się opiniami na temat motocykli z klasy On Road, a także zapytać się innych użytkowników w sprawie dręczącego Was problemu...

Moderator: bohas

Pushkin
Moderator
Moderator
Województwo: dolnośląskie
Otrzymane Polubienia: 10

Klocki hamulcowe firmy SCHUH???

Post autor: Pushkin »

Jak w temacie - czy ktoś może coś bliżej powiedzieć na temat tych klocków. Osobiście preferuję EBC lub Ferrodo, używałem też GoldFren'ów, ale tych nigdy nie dotykałem. Chodzi o klocki do katany GSX 750S (tył).

Dzięki za wszelkie info.

Pozdr.
Pushkin
Życie jest piękne, gdy żyć się umie, a człowiek swoje moto rozumie.
GS550M KATANA, GSX1200 INAZUMA-wspaniałe wspomnienia->GSX750S KATANA SREBRNA STRZAŁA po grobową deskę & GSX1400 K4 HELLBOY
Kom. 506 171 241
Loser

Post autor: Loser »

Czy do tylu potrzebujesz rzeczywiscie dobrych klockow? Jezeli bedziesz hamowal awaryjnie, to odciazysz tyl znacznie, zapewne do granicy oderwania go od podloza. Wystarczy wiec kazdy, niestarty klocek... Oczywiscie to moja opinia.
Pushkin
Moderator
Moderator
Województwo: dolnośląskie
Otrzymane Polubienia: 10

Post autor: Pushkin »

W sumie to fakt, że tyłu używam w małym stopniu, ale uważam, że na pewnych rzeczach nie warto oszczędzać kilku złotych
9różnia cenowa nie zawsze idzie w parze z jakościową).

Pozdr.
Pushkin
Życie jest piękne, gdy żyć się umie, a człowiek swoje moto rozumie.
GS550M KATANA, GSX1200 INAZUMA-wspaniałe wspomnienia->GSX750S KATANA SREBRNA STRZAŁA po grobową deskę & GSX1400 K4 HELLBOY
Kom. 506 171 241
figer
BS Brother
BS Brother
Województwo: mazowieckie

Post autor: figer »

Nie ma co oszczedzac, bo jak zalozysz g...no to mozesz miec potem tarcze do wymiany.
ObrazekObrazek
ODPOWIEDZ