hahaha nie moge no
Neonik piateczka dla Ciebie to tak na dzien dobry. Moj, ze olej łyka? ja sie tego nigdy nie wypieralem [GSXR] ale zdajesz sobie sprawe, ze nie bierze tyle bo kto w niej co zrobil? i to widzisz bez fuszerki

sie ciesz ze zyjesz w nieswiadomosci i nie widziales swojego silniczka wczesniej

[ale cichutko, wszysko masz ok teraz

]
no zbiorczo odpowiem, chyba ze zazyczy sobie ktos dookreslenia
Wonder, przeczytaj sobie jeszcze raz mojego posta i pokaz mi gdzie tam stoi napisane albo z czego wynika ze ja uwazam zes gorszy albo inny posiadacz fki co? np Pablo

Kazdy ma prawo lubic swoj motor i kazdy przewaznie go lubi bez wzgledu na to jaki jest ale jesli ja bym chcial kupic np Fke i bym cie pytal o opinie to chcialbym zebys mi powiedzial obiektywnie co to za moto a nie jak ty bardzo go kochasz rozumiesz ?

Ja mam nadzieje ze Ty jednak rozumiesz
Pablo:
No ziomeczku zes mi tu pojechal.
Piszesz, ze bez urazy a sam mnie obrazasz, no to jak? No ma prawo Ci sie moj styl nie podobac, pisze sobie tak i w sposob taki w jaki lubie - to nie wypracowanie z polskiego? Zarzucasz mi brak wiedzy o słowie pisanym?

szermierke slowna chcesz ze mna poczynic? Ksiakas elokwencje sprawdzic czy jak ?
Jak to mawia moj ziomeczek Fura "rozluznij bracie muskuły"
Przepraszam Paweł, że wiem bo widze ze wg ciebie to mi nie wolno wiedziec, a tylko dlatego, ze to co mowie o moturze niepochlebne jest ktorego akurat egzemplarz posiadasz, ale przeciez to nie Twoja wina, ze taki on jest, jest taki bo taka go fabryka zrobila, nie potrzebnie sie irytujesz bo nikt, a juz zwlaszcza ja nic Ci tu nie zarzucil.
A to co pisze o tym motocyklu to pisze dlatego wlasnie ze wiem, po co mialbym pisac cos czego nie wiem, wyszedlbym na ignoranta.
ten motocykl jest jaki jest i lepszy nie bedzie zeby nie wiem jaka filozofie mu dorobic.
Porabiam eRką taka Fke jak zabawke i co za to mam przepraszac czy jak?zeby sie komus nie zrobilo przykro?
Studi siada na swojego 1000 i bawi sie ze mna jak z dzieckiem i co? ja mam byc za to na niego zly?
no pomsylcie troche.Ja wiem ze wlasne chwalic trza ale obiektywizm zachowujmy panowie bo inaczej to bedziemy towarzystwem wzajemnej adoracji slodko sobie pierdzacym i zadnej wiedzy z tego naszego wspolistnienia nie wyciagniemy.
Przypomne Ci twe slowa Paweł jak juz zmienisz pare moturow jak polatasz troche wtedy zapytam cie jeszcze raz, jaka ta eFka naprwde byla.
Pozdro.