Wyższa oweiewka do GSXR'a K6, czy i gdzie kupić ?
Moderator: Emil
-
- BS Brother
- Województwo: -
Wyższa oweiewka do GSXR'a K6, czy i gdzie kupić ?
Witam wszystkich "Suzi-plastików"
Mam taki problem... Jestem dosyć wysoki (185) a jeżdżę od niedawna K6-tką 600. Jak wiecie to zgrabniutki ale i malutki motorek. Wydaje mi się, że napór powietrza jaki czuję przy większych prędkościach jest zbyt duży... Dlatego zacząłem rozważać zakup wyższej tzw. turystycznej owiewki.
I tutaj moja prośba do Was. Poradźcie co zrobić. Zmienić owiewkę ? (ale gdzie ją kupić, to nowy model i chyba jeszcze producenci nie wprowadzili szyb akcesoryjnych do niego...) A może przyzwyczaić się albo bardziej pochylać ??? Jeżdżę ścigaczem bardzo krótko, stąd brak mi doświadczenia.
Z góry dziękuję za wszelkie konkretne wskazówki!
Mam taki problem... Jestem dosyć wysoki (185) a jeżdżę od niedawna K6-tką 600. Jak wiecie to zgrabniutki ale i malutki motorek. Wydaje mi się, że napór powietrza jaki czuję przy większych prędkościach jest zbyt duży... Dlatego zacząłem rozważać zakup wyższej tzw. turystycznej owiewki.
I tutaj moja prośba do Was. Poradźcie co zrobić. Zmienić owiewkę ? (ale gdzie ją kupić, to nowy model i chyba jeszcze producenci nie wprowadzili szyb akcesoryjnych do niego...) A może przyzwyczaić się albo bardziej pochylać ??? Jeżdżę ścigaczem bardzo krótko, stąd brak mi doświadczenia.
Z góry dziękuję za wszelkie konkretne wskazówki!
Kiedyś GSX-R600 K6, teraz Duże enduro i szybki turystyk (do sprzedania)
kom. 510-607-647
kom. 510-607-647
Mamy na salonie przyciemniona racingowa do 600/750 K6.Jest wyzsza od seryjnej
Jak co to http://www.suzi-moto.pl
Jak co to http://www.suzi-moto.pl
-
- BS Brother
-
- BS Brother
Proponuje skontaktować się z tą firmą http://www.mgg.com.pl/ . Powinni zrobić Ci szybę jaka chcesz i za śmieszne pieniądze.
Ja mam szybkę z tej firmy i jestem bardzo zadowolona bo ta oryginalna była strasznie kiepska i wiało mi prosto w kask a teraz rozbija pęd powietrza nad kaskiem.
Pozdrawiam,
Rybka
Ja mam szybkę z tej firmy i jestem bardzo zadowolona bo ta oryginalna była strasznie kiepska i wiało mi prosto w kask a teraz rozbija pęd powietrza nad kaskiem.
Pozdrawiam,
Rybka
-
- BS Brother
Szczerze mówiąc nie dzwoniłem (dzieki Figer i Rybko za przypomnienie i adres) ale tylko dlatego, że sprawdziłem ich ofertę i nie było tam mowy o szybie do K6.
Chyba wykazałem trochę za mało wiary w słowa Studiego (sorki), że zrobią pojedyńczą sztukę....
Teraz zadzwonię napewno!
Chyba wykazałem trochę za mało wiary w słowa Studiego (sorki), że zrobią pojedyńczą sztukę....
Teraz zadzwonię napewno!
kom. 510-607-647
kom. 510-607-647
-
- BS Brother
No i na nic moje zabiegi w MGG Nie ma na razie w ofercie żadnych szyb do K6.
Ponawiam więc prośbę: Jeśli zobaczycie lub przeczytacie gdzieś o "wysokiej" akcesorynej szybie do GSXR K6, bardzo proszę o wiadomość.
Pozdrawiam
Ponawiam więc prośbę: Jeśli zobaczycie lub przeczytacie gdzieś o "wysokiej" akcesorynej szybie do GSXR K6, bardzo proszę o wiadomość.
Pozdrawiam
kom. 510-607-647
kom. 510-607-647
-
- BS Brother